Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Winkelwagen 0 € 0,00
Winkelwagen

Er zijn nog geen artikelen in de winkelwagen geplaatst.

Naar winkelwagen Verder winkelen
Italiaans

Italiaans

BUFFET 1 € 27.50 P.P. 

Koude gerechten

  • Broccoli-ham salade met tomaatjes in roomsaus 
  • Klassieke witte bonensalade met tomaat en paprika (vegetarisch) 
  • Courgettesalade met paprika en stukjes appel (vegetarisch) 
  • Salade van paprika, komkommer en appel in vinaigrette 
  • Salade van mozzarella en tomaat in yoghurtdressing 
  • Bruschetta van tomatensugo (vegetarisch) 
  • Assortiment minibroodjes 
  • Kruidenboter.

Warme gerechten

  • Tortellini met ricotta (vegetarisch) 
  • Pasta pesto met spinazie en spekjes 
  • Penne met kip in stroganoffsaus 
  • Lasagne Bolognese met rundergehakt
  • Groentelasagne (vegetarisch)
 

BUFFET 2 € 27.50 P.P.

Koude gerechten

  • Salade caprese met verse buffelmozzarella, rijpe tomaten en basilicum 
  • Gemarineerde olijven 
  • Vitello tonato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui 
  • Carpaccio met Parmezaanse kaas en gebruneerde pijnboompitjes 
  • Pastasalade met gerookte zalm, ui, paprika, tomaat, crème fraîche en dille 
  • Italiaanse broodsoorten 
  • Tapenades van tonijn, olijf en tomaat.

Warme gerechten

  • Penne pasta met kip en pesto, gegratineerd met kaas 
  • Tongfilet met tomaat, olijf, ui, paprika en mozzarella 
  • Roseval aardappeltjes met rozemarijn, knoflook en zeezout 
  • Gegrilde Italiaanse groenten met groene kruidenolie.
 

BUFFET 3 € 29.50 p.p.

Koude gerechten

  • Carpacciosalade met pesto, pijnboompitjes en rucola 
  • Salade caprese met grote ansjovisfilet, verse buffelmozzarrella, rijpe tomaten en basilicum.
  • Vitello tonato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, pijnboompitjes en rucola 
  • Italiaanse broodsoorten 
  • Kruidenboter, olijfolie en zeezout.

Warme gerechten

  • Saltimbocca, varkensrolletjes gevuld met parmaham en salie 
  • Kip in de Italiaanse rode wijn gestoofd met basilicum en tomaten 
  • Scampi’s in de knoflookolie gebakken 
  • Cozze alla marinara, gebakken mosselen op Italiaanse wijze bereid 
  • Verse pasta met truffelolie
  • Gegrilde aubergine ingerold met geitenkaas en tomaat, afgeblust met aceto balsamico.