Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

header fone

foil clinics F-one

Foil clinics van F-one

In 2018 is het foilen definitief doorgedrongen op de Nederlandse wateren. Inmiddels zie je de foilers dan ook overal over het water zweven en is de sport niet meer weg te denken. Deze versnelde acceptatie laat zich in belangrijke mate verklaren door het materiaal wat toegankelijker geworden is in prijs en toepassing (meer beginners georiënteerde sets i.p.v. alleen de duurdere carbon race sets). Daarnaast mag in tegenstelling tot kite surfen het wingfoilen op veel meer surfspots en ook dat maakt het foilen een stuk aantrekkelijker. Maar hoe leer je de fijne kneepjes van het foilen dan? F-one gaat je verder helpen. Schrijf je nu in voor een van hun foil clinics!

Introductie foil clinic

Wil je veilig en snel leren foilen? F-ONE start dit voorjaar weer als eerste foilmerk in Nederland met hydrofoil clinics achter de boot. Deze beproefde methode wordt al met veel succes in het buitenland toegepast, om kitesurfers binnen 60 minuten de eerste foil ervaring te bieden. De methode van deze clinic garandeert dat dat je binnen één uur je eerste foil ervaring hebt. Naast eenvoudig en effectief, is dit ook DE manier om straks zelfstandig te kunnen gaan kite-, wing- SUP- en surffoilen. Klik hier voor meer informatie. 

Kosten: €99,- p.p.

Aanmelden

Kitefoil clinics

In kleine groepen van 2 per foil, leer je in slechts enkele uurtjes wat het is om te foilen. Komend seizoen gaat F-one starten met kennismakingslessen achter de boot. Ervaar op een veilige en laagdrempelige manier, wat de unieke kracht is van het Foilen. Op lage snelheid, en met volledige focus op de Foil is het DE manier om te ervaren wat er precies gebeurd als de Foil onder je door het water ‘vliegt’. Hierdoor zal de stap naar snel en veilig en gecontroleerd te leren foilen kinderspel worden. Klik hier voor meer informatie.  

Kosten: €99,- p.p.

Aanmelden

Wingfoil clinic

Wil je veilig en snel leren wingfoilen? De Swing van F-ONE is volledig veilig en makkelijk te controleren; er zijn geen lange lijnen, die een gevaar opleveren en in een handomdraai laat je alle druk gaan. Bijkomend voordeel van de Swing is dat je deze, in tegenstelling tot een kite, op alle binnenwater spots in Nederland mag gebruiken; en op overvolle stranden waar je geen kite kan of mag oplaten. Klik hier voor meer informatie. 

Kosten: €99,- p.p.

Aanmelden

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.