Globe

GLOBE voor de riders van beton, oceanen en bergen

Ben je op zoek naar skate-uitrusting van hoge kwaliteit? Kies dan voor de producten van Globe. Globe is een echt kernmerk geworden voor skaters, surfers en snowboarders.

Bij Telstar Surf vind je een mooi assortiment skateboards en skateboard gear vinden van het merk Globe. Laat je verrassen door ons assortiment en bestel eenvoudig op onze website www.telstarsurf.nl. Wil je te allen tijde op de hoogte gehouden blijven van leuke aanbiedingen, uitverkoop en de volledige collectie van Telstar Surf? Schrijf je dan in voor onze (e-mail) nieuwsbrieven.

GESCHIEDENIS - GLOBE

Vanaf het midden van de jaren tachtig waren er veel merken die met hun ontwerp, de productie en distributie in Australië de branche overstroomde met vaak te duren producten. Om deze reden creëerden de Melbourne's broers Hill: Stephen, Peter en Matt een eigen wereldwijd boardsports-merk. De broers begonnen eerst met het ontwerpen en maken van schoenen voor skaters en surfers midden jaren 90. Na dat dit een succes bleek te zijn, zijn de broers daarna met kleding en hardgoods voor de bredere markt gaan ontwerpen.

Vandaag de dag is dezelfde crew van skaters, surfers en snowboarders die het merk Globe oprichtte uitgegroeid tot een internationaal netwerk van ontwerpers en team riders die verenigd zijn in boardsports, straatcultuur, media, design en film. Met designcentra en conceptstores in Melbourne, Sydney, Gold Coast, Los Angeles en Hossegor wordt Globe nu verkocht door geselecteerde retailers in meer dan 100 landen over de hele wereld. En wij bij Telstar Surf zijn erg trots dat we een van die retailers zijn.

GLOBE SKATEBOARDS

De Globe skateboards zijn gemaakt om alle straten, skateparken, zwembaden en balustrades te veroveren. Een normaal (straat) skateboard wordt vooral gebruikt om tricks mee te doen. En een echte skater maakt van de hele wereld een speeltuin. Voor hen kunnen obstakels zoals leuningen, trappen, muren, parkbanken, picknicktafels en ander straatmeubilair worden gebruikt als onderdeel van een enkele truc of een reeks opeenvolgende tricks die een line wordt genoemd. De skateboards van het merk Globe zijn perfect voor freestylen en plezier maken. Maar wees altijd voorzichtig met jezelf, je uitrusting en de mensen om je heen.

GLOBE CRUISERS

Een Cruiser is over het algemeen een board dat niet bedoeld/gebouwd is om trucjes te doen, maar eerder gericht is op het daadwerkelijke cruisen. De cruisers zijn de gemakkelijkste en meest ontspannen boards om er op uit te gaan en een lange afstandstour te maken. Een cruiser is een perfect board om je skateboard reis mee te beginnen.

GLOBE LONGBOARDS

De Globe longboards zijn beïnvloed door de surfwereld. De boards hebben dezelfde vorm als een waveboard en zijn veel langer dan een normaal Street skateboard. Het hangt af van welke stijl je beoefent. Sommige stijlen (zoals freestyle) gebruiken meer tricks dan andere. Longboards worden vooral gebruikt om met een hogere snelheid lange afstanden af te leggen. Vaak heeft een longboard dan ook grotere wielen.

GLOBE SURF SKATES | DE ONSHORE-SERIE

De onshore-serie is ontwikkeld en ontworpen om een verbeterde surfachtige ervaring op het land te bieden. De boards zijn geïnspireerd op de surfwereld en zijn gemaakt om surfers het ultieme surfgevoel op het land te laten voelen. De Onshore-serie is voorzien van Revenge-trucks die een grotere bewegingsvrijheid bieden, terwijl ze voldoende stabiliteit behouden om te duwen als een normale cruiser. Ze rijden lager over de grond en zijn gemakkelijker voor te duwen dan de meeste surf- / skatetrucks, met een vergrendelingsmechanisme dat onverwachtse wielblokkering elimineert.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.