Foil kiteboards

Foil kiteboards

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Foil kiteboard kopen 

Ben jij opzoek naar een foil kiteboard? Leees hier de voordelen en verschillende type foilboards bij elkaar. Kite foilen is een nieuwe discipline binnen het kitesurfen maar door de ongekende populariteit is het niet meer weg te denken. Het gevoel om moeiteloos over het water te zweven werkt verslavend en het mooie is dat dit al kan met zeer weinig wind.

Wat heb ik nodig om te kunnen foilen?  

Het enige wat je nodig hebt om lekker te foilen is een foilboard en een foil. Vaak kun je met de kites die je hebt prima foilen. Uiteraard zijn er speciale kites welke nog efficienter zijn voor het foilen.

Verschillende type foils

Kite foilboards en foils zijn er veel verschillende types. Een aantal foil kiteboards zijn zowel te gebruiken als directional surfboard maar bieden ook de mogelijkheid om een foil eronder te plaatsen. Vaak worden deze boards met cross-over of hybrid aangeduid. Foils bestaan uit een mast, fuselage en wings. Deze bepalen de eigenschappen van de foil, van easy cruisen tot zeer sportief. Neem contact met ons op om de juiste set voor je samen te stellen.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.