Kitesurf trapezes

Kitesurf trapezes

Producten 1-24 van 198

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 198

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

KITESURFTRAPEZE KOPEN

Koop eenvoudig een kitesurftrapeze bij Telstar Surf. Bepaal als eerste of je een heup- of zittrapeze wilt. 90% van de kitesurfers kiest een heuptrapeze. De heupkitetrapeze heeft als grootste voordeel de vergrote bewegingsvrijheid die je bij het kitesurfen hard nodig hebt. Een zittrapeze kan fijner zijn bij rugklachten of wanneer een heuptrapeze snel bij je omhoog kruipt. 

In grote lijn kun je onderscheid maken tussen twee soorten heuptrapeze's. De ene soort heeft zeer veel backsupport en zit muurvast om je middel. Kitesurfers die vette tricks uitvoeren en hoog willen springen waarderen dit soort kitesurf trapeze's. Indien je meer een pure-freestyle kitesurfer bent, kan je voor het andere type kiezen. Deze kitesurf trapeze's geven minder support, maar meer bewegingsvrijheid voor het maken van alle moves. 

Let bij het kopen van een kitesurfharness ook op de volgende vragen: heeft de kitesurftrapeze zachte randen voor extra comfort? Beschikt de kitetrapeze over een goede knife-pocket? Heeft het kiteharness een goede barpad om de haak van de kitetrapeze op de juiste plek te houden? Kan je het kiteharness gemakkelijk aantrekken? 

De kitesurftrapeze is een zeer belangrijk onderdeel van je kitesurfset. De prijs van een kitetrapeze is natuurlijk belangrijk, maar laat die niet bepalend zijn. Wanneer de kitetrapeze niet goed is, mis je het comfort en de controle over je kitesurfset. Daarnaast zijn er in de Telstar Surf kitesurfshop altijd goede aanbiedingen te scoren. Kies bij Telstar Surf uit topmerken zoals ProlimtMysticION of Brunotti.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.