O'Neill

O'Neill Wetsuits en Kleding

O'Neill komt oorspronkelijk uit California. Jack O'Neill is in 1952 gestart met de ontwikkeling van wetsuits om te zorgen voor een langer en comfortabeler surfseizoen. Direct is O'Neill ook begonnen met de verkoop van beach lifestyle kleding. Bij het surfen hoort nu éénmaal de kenmerkende kledingstyle, dus is O'Neill zich ook daar in gaan specialiseren.

De wetsuits van O'Neill behoren bij de beste ter wereld. O'Neill loopt altijd voorop in de ontwikkelingen van neopreen, pasvorm, isolatie en stretch. Meer kennis over wetsuits is bijna niet mogelijk. Naast het grote assortiment surfpakken heeft O'Neill natuurlijk ook alle accessoires zoals de surfschoenen, caps, handschoenen, etc.

Een wetsuit van O'Neill online kopen is zeer eenvoudig wanneer je al eerder een O'Neill hebt gehad. Al jaren maakt O'Neill al gebruik van een gestandaardiseerd maat specificaties. Je kan dus gewoon dezelfde maat kiezen als je vorige O'Neill wetsuit.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.