Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Windsurf outlet

Aanbiedingen windsurfgear

Op de windsurf outlet pagina van Telstar Surf vind je windsurfgear voor aanbiedingsprijzen. Dit zijn overjarige windsurf spullen die je hier dus voor goede prijzen kunt kopen. Deze windsurf aanbiedingen worden regelmatig vernieuwd dus houd deze pagina goed in de gaten voor het kopen van de mooiste outlet deals.

Windsurf boards aanbieding

Er zijn altijd vele windsurfboards in de aanbieding bij Telstar Surf. In de meeste gevallen zijn dit overjarige boards. Hiermee wordt bedoeld dat het windsurfboards zijn van afgelopen seizoenen. Telstar Surf heeft verschillende merken windsurfboards in de aanbieding, denk hierbij aan: Tabou en Starboard. De meeste boards verkeren in nieuwstaat. Daarnaast hebben we ook geteste boards in onze windsurf outlet staan. Als jij op zoek bent naar een windsurfboard in de aanbieding, kijk dan vooral even rond in onze windsurfoutlet.

Windsurf zeilen aanbieding

Telstar Surf heeft veel overjarige of geteste windsurfzeilen die in de aanbieding zijn. Er zijn verschillende merken beschikbaar, o.a.: Neilpryde, Loft Sails en Gaastra. Deze zeilen zijn nieuw of een keer gebruikt voor de test en zijn daarom in uitstekende staat. Kijk rustig rond in onze windsurfoutlet voor de mooiste windsurf zeilen in de aanbieding.

Windsurf mast aanbieding

Bij Telstar Surf hebben we een behoorlijke collectie overjarige windsurf masten. Deze zijn te koop voor mooie actieprijzen. In de windsurf outlet vind je aanbiedingen van o.a. Severne, Gaastra en Loft Sails. Vind in de windsurf outlet een passende mast in de aanbieding.

Windsurf giek aanbieding

Er zijn altijd een aantal mooie windsurf gieken in de aanbieding bij Telstar Surf. Deze gieken zijn van verschillende topmerken. Denk hierbij aan: North Sails, Unifiber en Aeron. De gieken die wij verkopen in onze windsurf outlet zijn van vorige seizoenen. Zo koop je bij ons een windsurf giek in de aanbieding.

Windsurf vinnen aanbieding

Windsurf vinnen die van eerdere seizoenen zijn, liggen voor actieprijzen bij Telstar Surf in de windsurf outlet. Dit zijn vinnen van topmerken als MFC, Select en Unifiber. Ben je op zoek naar een geschikte maar goedkope vin voor onder je windsurfboard. Kijk dan vooral even in onze windsurfoutlet.

Windsurf trapeze aanbieding

Bij Telstar Surf hebben we zowel zit- als heuptrapezes in de aanbieding. In deze windsurf outlet vind je trapezes voor actieprijzen van de merken als ION, Prolimit en Mystic. De trapezes zijn allemaal nieuw maar omdat deze overjarig zijn liggen ze voor een mooie prijs klaar voor gebruik.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.