Bodyboards

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bodyboards kopen

Bodyboarden is gemakkelijk te leren. Na een paar keer proberen zal je vast en zeker de eerste meters op een brekende golf gemaakt hebben. Bodyboarden geeft in de golven een echte kick. Je voelt de de energie van de golf door je bodyboard schieten en weet je het om te zetten in snelheid over het water. Wanneer je hierbij je eerste moves kan combineren, ben je zeker weten verslaafd.

Bodyboard kopen

Deck

Verschillen in het deck kunnen je een verbeterde bodypositie geven, zodat je ook tijdens kritische momenten in de golf in staat bent goed op je board te blijven. Bij de duurdere bodyboards is hier duidelijk meer aandacht aan gegeven.

Formaat

Zowel breedte als lengte zijn van grote invloed. Een smaller board is natuurlijk sneller, maar is alleen inzetbaar in specifieke golven. De hoogte en snelheid van de golf bepalen mede welk formaat bodyboard je moet kiezen. Verder zijn natuurlijk je skills en lichaamsgewicht ook van groot belang voor welk bodyboard je zult kopen.

Bodem

Deze bepaalt onder meer je snelheid en wendbaarheid. De mate waarin je bodyboard van edge to edge kan wisselen wordt ook mede bepaald door je bodemvorm.

Kern

Het soort kern bepaalt mede de respons van je bodyboard. Dit is zeker belangrijk op kritische momenten zoals het doorversnellen op de golf.

Stringers

Een stringer in je kern zorgt voor een langere levensduur van je bodyboard en verhoogt de stijfheid.

Tail

De vorm en breedte van de tail bepalen de wendbaarheid van je bodyboard. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.