FoilSUP

FoilSUP

SUP foil board kopen

Hydrofoilen is een nieuwe trend die steeds populairder wordt. Grote merken als Neilpryde, Naish, Duotone, Fanatic en Airush zijn zich aan het voorbereiden op een nieuwe discipline. Naast het windsurfen en kitesurfen is suppen nu aan de beurt voor het foilen. Dit wordt uiteraard met de beste mogelijke materialen en technieken gedaan.

Op je foil SUP board kun je ook wing foilen. Je kunt wing foils vanaf nu ook bij Telstar kopen, dus kom langs of neem een kijkje online!

Waarom sup foilen?

Het unieke van sup foilen is dat het een nieuwe wereld opent en een ongelofelijke sensatie levert. Ook is het waarschijnlijk een nieuwe uitdaging voor je, naast het suppen moet je nu ook stabiel op het sup foil board blijven staan. Wij raden het daarom ook aan om in de begin fase een board met een wat hoger volume te kiezen. Om je op weg te helpen is daar een handige formule voor, namelijk: lichaamsgewicht + 40 = minimaal benodigd aantal liters/volume.

Benodigdheden voor SUP foilen

Er zijn een aantal belangrijke, onmisbare onderdelen voor het sup foilen die niet te missen zijn. Zo zijn een SUP foil en SUP peddel erg handig om te hebben, maar ook de SUP accessoires zoals een drybag, peddle floater of een pomp zijn wellicht interessant.

SUP foilboard advies bij Telstar Surf

Twijfel je bij het kopen van een foilSUP of heb je een vraag? De medewerkers van Telstar Surf staan dan voor je klaar! Kom langs in onze surfshop, stuur ons een email of neem telefonisch contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.