telstar-surfshop

telstar surfshop

WELKOM BIJ TELSTAR SURF

Telstar Surf is de specialist in windsurf, kitesurf, wingsurf, SUP en wakeboard. Ben je op zoek naar de beste merken? De huidige surfshop staat vol met hoogwaardige surfuitrusting van topmerken. Naast een fysieke surfshop heeft Telstar Surf ook een webshop! Ook op de website kun je terecht voor de beste surfuitrusting. 

Windsurf

Telstar Surf kan met trots zeggen dat het de grootste windsurfshop van Nederland is. Bij Telstar Surf kun je terecht voor o.a. zeilen, boards, masten en gieken van diverse merken als Starboard, Gaastra, Fanatic, Unifiber en nog veel meer merken!

Shop

Kitesurf

Naast veel windsurfspullen tref je bij Telstar Surf natuurlijk ook gespecialiseerde kitesurfspullen aan. Bij Telstar Surf kun je terecht voor o.a. kites, kiteboards, barren en trapezes van diverse merken als North, Duotone, Mystic, ION, Brunotti en nog veel meer merken!

Shop

SUP, Waterski en wakeboard

Naast een groot aanbod in windsurf- en kitesurfspullen, heeft Telstar Surf ook een SUP, waterski en een wakeboard afdeling. Telstar Surf heeft o.a. SUP boards, SUP peddels, wakeboard en waterski' van merken als ION, Fanatic, Brunotti, Base, Connelly, O'Brien, Ronnix en nog veel meer merken!

Shop

Kleding

Bij Telstar Surf kun je ook terecht voor heren- en dameskleding van merken als Mystic, Billabong, O'Neill, Hurley, Brunotti en nog veel meer merken! Naast kleding kun je ook slippers, caps, zonnebrillen en tassen kopen bij Telstar Surf. 

Shop

Meet our team!

Het team van Telstar Surf bestaat uit gezellige, enthousiaste mensen die een passie hebben voor watersport. Telstar Surf heeft het voordeel dat het een eigen testcentrum heeft op een paar honderd meter afstand van de surfshop. In veel gevallen test ons team de boards, zeilen, kites en kiteboards, zodat iedere medewerker weet waar hij over praat.  

undefined

Sven 

Type kiter: Freeride kitesurfer, lekker cruisen en jumpen de lucht in.

Gear: Duotone Evo & Ozone Code

undefined

Joshua

Type windsurfer: Slalom windsurfer, speed is alles! 
Gear: Fanatic Flacon & Duotone warp 

undefined

Marco

Type kiter: Allround kitesurfer. Van oldschool tricks tot unhooked freestyle en kiteloops.
Gear: Ozone Enduro & Ozone Torque

undefined

Lisette

Type windsurfer: Freerider & bump & jump 
Gear: Tabou Pocket & Gaastra

undefined

Jeroen

Type kiter: Freeride kiter. 
Gear: Ozone Enduro & Ozone Torque

undefined

Dillen

Type windsurfer: Allround windsurfer. 
Gear: Tabou 3S & Severne Freek

undefined

Iwan

Type windsurfer: Freestyle
Gear: JP freestyle & Severne

undefined

Marieke

Type windsurfer: Freerace/Freeride
Gear:  Fanatic & Duotone

undefined

Marc

Type kitesurfer: Allround kiter
Gear: Duotone Dice & Select

waarom een bezoekje brengen aan de surfshop?

  1. Grote windsurf- en kitesurfafdeling, waarbij de medewerkers een zeer hoge kennis hebben van de laatste ontwikkelingen. 
  2. Vrijwel alle topmerken van het wind- en kitesurfen zijn opgetuigd gepresenteerd. 
  3. Ervaren medewerkers in de surfshop. 
  4. Grote voorraad van diverse merken. 
  5. Mogelijkheid om je kitesurfspullen in te ruilen. 
  6. Afdeling met waterski en wakeboardspullen.  
  7. Grote collectie surfkleding o.a. Mystic, Quicksilver, Billabong, O'Neill, ION, Reef, Olukai, etc. 
  8. Gratis parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar via de A28. 
  9. In het hoogseizoen kun je 7 dagen per week in de shop terecht voor je windsurf en kitesurf spullen. 
  10. 4 keer per jaar is er een inruilbeurs voor je kitesurf- en windsurfspullen.  
Belangrijk! Online bestellingen proberen wij op werkdagen binnen 24 uur bij u thuis af te leveren. Houdt er s.v.p. rekening mee dat grote artikelen (boards, masten, zeilen, gieken) een langere levertijd kunnen hebben. Wij bieden overigens ook de mogelijkheid om online aankopen op te halen in de surfshop op Strand Horst. De verzendkosten komen dan natuurlijk te vervallen. 

virtuele rondleiding

Net als bij Google Streetview kun je onze surfshop van binnen bekijken (vergeet ook niet even boven in de surfshop te kijken.) De inrichting is nooit hetzelfde, aangezien er regelmatig nieuwe spullen bijkomen. Ben je benieuwd hoe onze surfshop er nu uitziet? Breng een bezoekje aan onze surfshop! Zien en voelen is net een beetje anders dan een internetpagina.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.