Inruilen

Ruil je surfgear in bij Telstarsurf voor aantrekkelijke prijzen. 

Wij ruilen tegen goeie prijzen graag je gebruikte surfgear in. Indien het voldoet aan onderstaande voorwaarden kunnen we een gepast inruilaanbod doen, waardoor je het zelf niet meer via marktplaats hoeft te verkopen.

Om een juiste prijs te bepalen moeten wij het betreffende voorwerp natuurlijk zien. De defitieve prijs kunnen wij alleen in de winkel bepalen in combinatie met de gear die je wenst aan te schaffen. Vooraf een indicatie geven via een aantal scherpe foto’s is natuurlijk wél mogelijk. Deze foto’s kun je mailen naar info@telstarsurf.nl . Vermeld er s.v.p. ook bij aan welke aanschaf je denkt. 

Inruil voorwaarden

  • De gear dient in goede staat te zijn. Benodigde reparatiekosten zullen we verrekenen met de inruilprijs
  • Een definitieve prijs kunnen we alleen in de winkel afgegeven in combinatie met de gewenste aanschaf
  • Inruil te ruilen artikelen zijn: windsurfboards, windsurfzeilen, masten, gieken, vinnen, kites, barren, kiteboards, wingboards, wingsfoils & wings
  • Inruilen op aanbieden is mogelijk, maar besef je dat een inruilprijs lager is t.o.v. aangeschafte artikelen die niet zijn afgeprijsd. 

Inruil highlights

Ontvang tot wel € 1.000,- inruilwaarde

Ben je toe aan een nieuwe kite of wil je liever graag een nieuw board? Bij ons zit je goed. Wij bieden een inruilwaarde tot wel 1.000 Euro op je oude kite.

Bekijk onze inruilactie.

 

Vragen?

Heb je iets in te ruilen en ben je benieuwd naar de inruilwaarde van je oude gear? Wij helpen je graag. Kom naar de winkel of neem contact met ons door te bellen met +31-341-553320 of te mailen naar klantenservice@telstarsurf.nl

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.