header

TELSTAR SURFCLUB

WELKOM bij Telstar surfclub!

Telstar Surfclub is een surfschool en beachclub gelegen bij dé surfspot van Midden-Nederland: het mooie Strand Horst! Deze unieke, ondiepe- en vlakwaterlocatie is voor veel watersporters de ideale plek om te kitesurfen, windsurfen, suppen en natuurlijk om lekker te loungen op het terras van Telstar Surfclub. Door de centrale ligging aan de A28 is de locatie uitstekend bereikbaar met de auto.

Naast de watersport activiteiten kan men bij ons ook terecht voor feesten, partijen, groepsuitjes, bedrijfsfeesten, surfcamps en zelfs bruiloften.  Bekijk onderstaand ons aanbod.

telstar-surfclub-eten-en-drinken

ETEN & DRINKEN

Bij Telstar Surfclub ben je welkom om lekker de loungen op ons terras aan het water. Op de menukaart vind je een ruim aanbod van heerlijke gerechten en drankjes. Dit alles met het uitzicht op de mooie water van het Wolderwijd.

meer info

groep-bedrijfsuitjes

GROEPS- & BEDRIJFSUITJES

Ben je op zoek naar een te gek teamuitje met je bedrijf of familie in de buurt van Harderwijk, Ermelo, Zeewolde of Nijkerk? Dan zit je bij Telstar Surfclub helemaal goed. Kies uit een ruim aanbod gave activiteiten.

MEEr INFO 

feesten-partijen

FEESTEN & PARTIJEN

Ben je op zoek naar een unieke feestlocatie voor je bedrijfs-, familie- of verjaardagsfeest? Kom naar Telstar Surfclub en geniet van een topfeest op maat. Wij bieden een ruim aanbod eet- en drankarrangementen.

meer info 

trouwen

TROUWEN

Bij Telstar Surfclub kan je ook trouwen. Onze unieke locatie aan het water biedt vele mogelijkheden om te zorgen voor de mooiste dag van je leven. Van het officiële trouwmoment tot een spectaculair feest. Bij ons zit je goed.

Meer info

evenementen

EVENTS

Bij Telstar Surfclub is altijd wat te doen en is het altijd gezellig. In het hoogseizoen bieden wij vele activiteiten, live muziek en live cooking. Onze agenda voor het komende seizoen staat weer vol met mooie events.

Meer info

overnachten

OVERNACHTEN

Het is mogelijk om te overnachten bij Telstar Surfclub. Wij bieden 41 slaapplaatsen met een unieke surfstyle. Het boeken is bijvoorbeeld mogelijk in combinatie met een groepsuitje of na een heerlijk feest.

Meer info

GEEF EEN CADEAUBON!

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of voor kerst? Geef dan een Telstar Surfclub cadeaubon. Deze bon kan worden besteed bij de surfclub voor een lekker lunch of diner of bij de surfschool voor bijvoorbeeld een surfles. 

Verras het feestvarken met een origineel cadeau.

SHOP NU 

BEKIJK ONZE BROCHURE

Bekijk onze foto's

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.