evenementen

evenementen

EVENTS @ TELSTAR SURFCLUB

Er is altijd iets te doen bij Telstar Surfclub! Van kleinschalige tot grote events, er zijn vele events tijdens het seizoen. Check onderstaand het programma en kom gezellig langs. We zien je graag bij Telstar Surfclub!

28 JULI

99½ LIVE BAND

Kom naar Telstar Surfclub en geniet van live muziek van de mannen van 99½. Een akoestische gitaar, zang en een bluesharp maken het duo 99½ tot een aangename beleving van Rock & Roll, Soul en Blues uit de jaren 60 t/m 90. Geniet van nummers van The Kinks, Doobie Brothers, Eric Clapton en The Rolling Stones.

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>

29 JULI

SUMMER FESTIVAL!

Een heerlijke dag voor de hele familie. Een kids area vol met gave attracties en lekkers, springkussen, hapjes, drankje en muziek van DJ Mex Ray op het terras en een hippy markt met de tofste kleding, sieraden en meer. 

Kom langs en geniet van een heerlijk dagje uit met de familie bij Telstar Surfclub!

4 AUGUSTUS

MAD MOOSE

Mad Moose is een nieuwe naam aan het Rock 'n Roll firmament. Rauwe, ongepolijste 50's Rockabilly doordrenkt met een flinke scheut Blues! Kom langs en geniet!

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>

11 AUGUSTUS

HOUND DOG DUO

Deze middag kan je genieten van niemand minder dan het Hound Dog Duo. Je kan kiezen uit nummers die je kan uitzoeken vanuit de muzikale menukaart van Houddog Duo. Met dit super duo is het altijd een feestje.

Geniet van een lekker dagje uit bij Telstar Surfclub!

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>


18 AUGUSTUS

SOULMATES

Kom naar Telstar Surfclub en geniet van de Soulmates. Van soul tot pop, Soulmates speelt het allemaal! Bestaande uit de jongste generatie muzikanten uit Harderwijk en omstreken samengesteld, brengen ze nieuw leven in de oude klassiekers uit de soul! 

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>

25 AUGUSTUS

JAZZHOLES

Kom langs en geniet van dit jonge kwartet uit Harderwijk, terwijl zij nummers spelen van oude jazz legendes en er eigen funky sound aan geven.

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>

1 SEPTEMBER

BACK TO SCHOOL FESTIVAL

Kom op 1 september naar Telstar Surfclub voor een gezellige dag voor het hele gezin voordat de scholen weer beginnen. Bouw een prachtig zandkasteel, ga lekker windsurfen en test je balans en surf-skills op de surfboard simulator. Uiteraard kan men neerstrijken op ons zonnige terras voor een heerlijke lunch, borrel of diner onder het genot van het muzikale samenspel vanManon & Paul.

11:00 - 18:00 uur


1 SEPTEMBER

MANON & PAUL

Twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. Met een relaxte intieme setting spelen deze jonge artiesten akoestische covers van grote artiesten.

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>

22 SEPTEMBER

HEELS AND SNEAKERS

Dit enthousiaste akoestische duo weet je te verrassen met een heerlijke mix van old-time classics tot bekende top-40 hits. Ze schuwen geen genre en weten met hun fijne tweestemmige zang en lekkere akoestische gitaarspel elk nummer op eigen wijze te brengen. 

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>


8 SEPTEMBER

BEACH BUBBLES & JAZZ MET ELINE!

Het roemruchte kwartet ELINE! bestormt de Nederlandse podia met een rock, blues, soul en jazz. Songs die iedereen een beetje vergeten was, komen weer tot leven. Onverslijtbare popsongs, tranentrekkende ballads, sophisticated jazzrepertoire en af en toe een hoogst onverantwoorde blues; het komt allemaal bij elkaar in ELINE!

15:30 -19:30 uur

29 SEPTEMBER

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 

BEACH BBQ & BIKES @ TELSTAR SURFCLUB

De Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) is een rit voor heren, zoals de naam al doet vermoeden. Deelnemen aan de DGR is rijden op je puikbest, wind in de gepommadeerde snor, pijpje in de mondhoek, tweedjasje afgestoft en de fiets grondig gekuist. De DGR zet zich sterk in voor prostaatkankeronderzoek en meedoen aan de DGR is derhalve serieuze zaak. Check de video van 2018 hier>. Meer info: klik hier>

Blijf op de hoogte via Facebook>

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.