evenementen

evenementen

EVENTS @ TELSTAR SURFCLUB

Welkom op de evenementen pagina van Telstar Surfclub.

Bij Telstar Surfclub organiseren we gedurende het seizoen vele toffe events, optredens en activiteiten. Vanaf eind mei t/m augustus kan je iedere zondag genieten van diverse artiesten en dj's op het terras. Op deze pagina vind je een overzicht van de evenementen.

Let op: de geplande events en activiteiten zijn weerafsafhankelijk. Volg ons op Facebook en Instagram om up-to-date te blijven. Twijfel je of een event doorgaat bel ons dan gerust via +31-341-701062.

Season Kick-off

SURF SEASON KICK-OFF 2020

Samen met de merken Duotone, Fanatic en ION trappen wij het surfseizoen af bij Telstar Surfclub. Kom langs en vier met ons de opening van het surfseizoen. Ontmoet pro surfers zoals Jordy Vonk, doe mee aan gratis clinics, win mooie shit en bekijk/test de nieuwe windsurf- en kitegear. 

Klets bij met je surfmaatjes onder het genot van een hapje en drankje. Het surfseizoen start je goed bij Telstar Surfclub.

19 april 12:00-18:00 uur

Niks missen? Meld je aan via Facebook en laat je maatje weten dat je ook gaat.

Facebook Event

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.