evenementen

evenementen

EVENTS @ TELSTAR SURFCLUB

Er is altijd iets te doen bij Telstar Surfclub! Van kleinschalige tot grote events, er zijn vele events tijdens het seizoen. Check onderstaand het programma en kom gezellig langs. We zien je graag bij Telstar Surfclub!

22 SEPTEMBER

HEELS AND SNEAKERS

Dit enthousiaste akoestische duo weet je te verrassen met een heerlijke mix van old-time classics tot bekende top-40 hits. Ze schuwen geen genre en weten met hun fijne tweestemmige zang en lekkere akoestische gitaarspel elk nummer op eigen wijze te brengen. 

15:30 - 19:30 uur

Blijf op de hoogte via Facebook>

29 SEPTEMBER

DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE 

BEACH BBQ & BIKES @ TELSTAR SURFCLUB

De Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) is een rit voor heren, zoals de naam al doet vermoeden. Deelnemen aan de DGR is rijden op je puikbest, wind in de gepommadeerde snor, pijpje in de mondhoek, tweedjasje afgestoft en de fiets grondig gekuist. De DGR zet zich sterk in voor prostaatkankeronderzoek en meedoen aan de DGR is derhalve serieuze zaak. Check de video van 2018 hier>. Meer info: klik hier>

Blijf op de hoogte via Facebook>

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.