feesten-partijen

feesten & partijen

FEESTEN & PARTIJEN

Telstar Surfclub is een unieke feestlocatie aan het water. Je kan bij ons terecht voor feesten zoals bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, afstudeerborrel, receptie, familiefeest of kidsuitje. Telstar Surfclub ligt op een mooie locatie, direct aan het water bij Strand Horst in de buurt van Harderwijk en Ermelo. 

Onze unieke feestlocatie beschikt over een gezellig restaurant met rondom een windvrij terras met loungebanken en een grote stretchtent. Telstar Surfclub is daarom de perfecte locatie voor feesten en partijen. Er is ruimte voor grote en kleine groepen. Naast een feestlocatie, evenemententerrein, Surfschool en diverse arrangementen, biedt de club ook mogelijkheden voor groeps- en bedrijfsuitjes.

FEESTLOCATIE MET DIVERSE ARRANGEMENTEN

Ons ervaren personeel staat voor je klaar om jullie een onvergetelijke tijd te laten beleven bij Telstar Surfclub. Wij bieden diverse food- en drankarrangementen, zoals een goede barbecue of een heerlijk buffet. Ben je ook op zoek naar live muziek of bijvoorbeeld een DJ? Dan helpen wij je graag om dit te regelen.

EEN FEEST OP MAAT

Ieder feest is anders en wij doen er alles aan een feest naar jullie wens te organiseren. Wil je graag een speciaal themafeest? Wil je dat onze feestlocatie er net even iets anders uitziet? Laat het ons weten!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer informatie over onze feestlocatie, de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte aanvragen voor een mooie feestje? Neem dan contact op met ons op via +31-341-701062 of vul het onderstaande aanvraagformulier in.

INFORMATIE AANVRAAGFORMULIER

feesten & partijen

BEKIJK en DOWNLOAD onze BROCHURE

FOOD & DRANK ARRANGEMENTEN

Wij bieden vele food- en drankarrangementen opties voor een geslaagd feest. Wij bieden bijvoorbeeld diverse buffetten en barbeque mogelijkheden.

Meer info

Reserveringen voor foodarrangementen zijn tot uiterlijk 1 dag van te voren te boeken.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.