dj & live muziek

DJ's & live muziek

DJ of live act nodig?

Nog opzoek naar een dj of een mooie live act om het feest helemaal af te maken? Wij bieden de mogelijkheid om via Telstar Surfclub live muzikanten of een DJ te boeken. 

bekijk Onze aanbod

Hounddog Duo

HOUNDDOG DUO

Deze Harderwijkse troubadours maken van iedere gelegenheid een feest. Met hun muzikale menu zorgen zij voor een sfeertje waarbij menig klassieker meegezongen wordt. The Beatles, David Bowie, Boudewijn de Groot, U2 … Noem ze maar op en het Hounddog Duo speelt het. Akoestisch en gewapend met gitaar en contrabas zullen zij de gasten trakteren op hun fantastische samenspel.

3 sets van 45 minuten | € 395,-

Manon & Paul

Manon en PauL

Twee gepassioneerde muzikanten die elkaar gevonden hebben in het leven én in de muziek. Met een relaxte intieme setting spelen zij akoestische covers van bekende en minder bekende artiesten. Perfecte achtergrond muziek voor tijdens uw borrel maar ook uit te breiden met drummer voor feesten waarbij op de voorgrond gedanst mag worden.

3 sets van 45 minuten | € 495,-
3 sets van 45 minuten incl. drum/percussie | € 725,-

99 half

99 1/2 band

Een akoestische gitaar, zang en een bluesharp maken het duo 99 ½ tot een aangename beleving van Rock & Roll, Soul en Blues uit de jaren 60 t/m 90. Nummers van The Kinks, The Troggs, Eddy Cochran, Small Faces, Doobie Brothers, Eric Clapton, Rolling Stones, Steve Miller, the Clash, Fats Domino, Johnny Guitar Watson zorgen voor de nodige herkenning. Het gepaste volume maakt het duo uitermate geschikt voor kleinschalige optredens in kroegen, tuin- en buurtfeesten.

3 sets van 45 minuten | € 295,-

arno mijnten

arno mijnten

Met zijn ‘one-man show’ ‘I am Live’ speelt hij nummers van: Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan, U2, Greenday. In deze kleine en intieme setting speelt Arno de nummers van deze helden en zorgt voor een hele fijne sfeer.
3 sets van 45 minuten | € 395,-

id dj

ID DJ

ID DJ verzorgt vele partijen, bruiloften, bedrijfsfeesten met altijd 1 duidelijk doel. FEEST. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat ID DJ in 2018 is uitgeroepen tot beste bruiloft DJ en het bedrijf maar blijft groeien. De dj’s van ID DJ voelen precies aan wat het publiek wil en zij draaien wat nodig is om de dansvloer te vullen. Het entertainment pakket bestaat uit de beste dj, professioneel PA en geluidsinstallatie en een flitsende licht show.

set van 4 uur en keuze dj booth uit zwart, wit of steigerhout

  • DJ & set geluid € 720,- 
  • DJ, set geluid en 2x4 par verlichting € 795,- 
  • DJ, set en complete verlichting € 895,-
  • DJ, set en complete verlichting en rook € 995,- 
  • Live saxofonist € 550,-

Ella Red

Vinyl DJ ELLA RED

Door jarenlang verzamelen heeft Ella Red een grote platencollectie opgebouwd, hiermee kan zij een mooi feestje verzorgen en dat doet zij dan ook al een tijdje met erg veel plezier en enthousiasme. Qua type feest en evenement is Ella Red zeer allround; van een ontspannen (tuin)feest tot een volle dansvloer. 

De passie voor muziek en liefde voor vinyl is aangewakkerd door haar vader die lange tijd een platenzaak heeft gehad. Ondanks haar grote voorliefde voor funk, soul & disco, ziet Ella Red zich als een electrische DJ. Een breed assortiment aan muziekstijlen welke altijd lekker zijn te mixen.

3 uur | inclusief vintage dj booth

€ 875,-

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.