surfen-voor-kids

kids uitjes

surfen voOR KINDEREN ONDER 15 JAAR

Kom voor het ultieme kinderfeestje naar Telstar Surfschool. De kids ervaren een onvergetelijk uitje met sportieve en toegankelijke activiteiten. In het ondiepe, veilige water beleven ze de vetste watersportactiviteiten met hun vriendjes. Windsurfen, Stand up paddling (SUPpen) en Multi Suppen. Welke spannende watersport kies jij voor een origineel kinder uitje?

Na afloop eten ze gezellig met elkaar een pannekoek en genieten ze van een heerlijk glas limonade. Bekijk hieronder de prijzen voor een dagje uit bij Telstar Surfclub.

kids windsurf

Leer de basis van het windsurfen in deze gave clinic en wordt een echte surfdude of surfchick! De clinic bestaat uit een instructie en vrij surfen en is inclusief materiaal en gebruik van wetsuit.

Half uur instructie, half uur vrij varen

Clubprijs € 16,95 p.p. | vanaf 6 personen

Extra:
Maak de dag compleet in onze surfclub met:

  • Een pannenkoek + limonade - € 3,95 p.p.
  • Een frietje + snack - € 4,50 p.p.

kids sup maxx

Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld en is toegankelijk voor iedereen. De supclinic bestaat uit instructie en zelf oefenen. Vervolgens sluiten we af met een multi SUP Battle met z'n allen. De prijs is inclusief materiaal en gebruik van wetsuit.

Duur: 1/2 uur SUP clinic, 1/2 uur BIG SUP battle

Clubprijs € 14,95 p.p. | vanaf 6 personen

Extra:
Maak de dag compleet in onze surfclub met:

  • Een pannenkoek + limonade - € 3,95 p.p.
  • Een frietje + snack - € 4,50 p.p.

multi sup battle

Op deze gigantische Multi SUP boards peddel je met z'n allen waardoor deze activiteit gegarandeerd fun is! Ga de battle aan tussen twee groepen of ga voor een gave teambuildingsestafette. Uiteraard is er begeleiding die instructies geeft en is de prijs inclusief materiaal en gebruik van wetsuit.

1/2 uur durende BIG SUP Battle

Clubprijs € 9,95 p.p.|  vanaf 6 personen

Extra:
Maak de dag compleet in onze surfclub met:

  • Een pannenkoek + limonade - € 3,95 p.p.
  • Een frietje + snack - € 4,50 p.p.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor kidsactiviteiten? Vul dan het onderstaand aanvraagformulier in of bel +31-341-553320.

Informatie aanvraagformulier

geef een cadeaubon!

Zoek je een leuk cadeau maar heb je geen inspiratie dan kan je stoppen met zoeken. Met de Telstar Surfclub cadeaubon geef je een uniek cadeau.

Deze bon kan worden besteed bij de surfclub voor een lekker lunch of diner of bij de surfschool voor bijvoorbeeld een surfles.

Dit is het ultieme cadeau waar iedereen vrolijk van wordt.

shop 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.