barbecue

barbecue

BARBECUE OP HET TERRAS MET UITZICHT OVER HET WATER

Op een heerlijk terras met een prachtig uitzicht en een ijskoud drankje in de hand genieten van een barbecue aan het water? Dat kan met onze barbecue specials! Geniet van de gezelligheid, het uitzicht en de watersportactie op de achtergrond. 

Kies een barbecue pakket dat bij je wensen past. Wij bieden de mogelijkheid om je eigen barbecue-gerechten te bereiden óf de barbecue geheel te laten verzorgen met een chef die voor jullie het eten bereidt. Bekijk ons aanbod.

BARBECUE SPECIALS

Vanaf 10 personen te bestellen

BASIS BARBECUE VLEES

VLEES: Barbecueworstje, hamburger, speklap, kipsaté.

SALADES: Romige aardappelsalade met spekjes, pastasalade met pestodressing, gemengde salade.
DIVERSEN: Stokbrood met kruidenboter, drie soorten sauzen.

€ 19,95 p.p.

MIXED BARBECUE VLEES/VIS

VLEES/VIS: Satéstokjes, barbecueworsten, ambachtelijke hamburgers, gemarineerde kipfilets met kerriekruiden, gemarineerde speklappen, drumsticks, gemarineerde garnalenspies.
• SALADES: Romige rosevalsalada met spekjes, bosui en crème fraiche, ambachtelijke traditionele rundvleessalade,pastasalade met pestodressing.
• DIVERSEN: Vers gebakken stokbrood en huisgemaakte kruidenboter, barbecuesaus, knoflooksaus, cocktailsaus, tomatensalse, satésaus.

€ 24,95 p.p.

LUXE BARBECUE VLEES/VIS

• VLEES/VIS: Varkenshaassatéspiesen, gemarineerde kipspiesen, spareribbetjes, hamburgers, lendebiefstukken, garnalenspiesen, zalm, kabeljauwspies.
• SALADES: Romige rosevalsalade met spek, bosui en crème fraiche.
• DIVERSEN: Ambachtelijk gemaakte rundvleessalade,gemengde frisse salade met balsamico en groene kruidendressing, vers fruit salade, diverse soorten breekbrood,huisgemaakte kruidenboter, tapenade, aioli en roomkaas en diverse koude sauzen en satésaus.

€ 29,95 p.p.

Bovenstaande arrangementen worden aangeboden op basis van 4 stuks vlees/vis p.p. Er kan worden gekozen voor uitbreiding naar 5 stuks vlees/vis voor € 2,- p.p.

SMOKEY BBQ MET CHEF & SMOKEY JOE

• VLEES/VIS: Geheel gebraden gemarineerde runderlende, pulledpork, (langzaam gegaard), rivierenland hamburgers, gemarineerde zalm met bruinesuiker en cognac.
• SALADES: Romige rosevalsalade met spek, bosui en crème fraiche, grove gerookte zalmsalade met groene kruiden,kropsla met asperges, beenham en mosterdsaus, grieksesalade met feta, olijven, rode ui en yoghurt.
• DIVERSEN: Breekbrood met diverse smeersels.

€ 39,95 p.p.

KIDS BBQ

SPECIAAL VOOR DE KLEINE BARBECUER! (TOT 10 JAAR)

Vleespakketje bestaande uit een hamburger, stokje saté en eenkinderspies en komkommer, meloen, stokbrood, kruidenboter.

€ 10,- p.p.

BIJGERECHTEN

• Gepofte aardappels met kruidenroom € 2,-
• Zalm en kabeljauw spies € 5,-
• Garnalen spies € 3,50

Dieet wensen en/of allergieën? Geen probleem! Geef het ons door en wij regelen het.

informatie aanvraagformulier

barbecue arrangementen

bekijk en download onze brochure

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.