trouwen-telstar

trouwlocatie

Unieke TROUWLOCATIE aan het water

Ben je op zoek naar een trouwlocatie voor de mooiste dag van je leven? Zoek je een mooie en bijzondere trouwlocatie? Telstar Surfclub is een prachtige trouwlocatie in de buurt van o.a. Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Nijkerk, Putten en Zwolle, waar je kan trouwen aan het strand. Wij bieden de mogelijkheid om een volledig verzorgde trouwdag te realiseren voor een complete bruiloft. Van de voltrekking van het huwelijk, tot een onvergetelijk trouwfeest. Wij verzorgen jullie bruiloft helemaal op maat! Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om alleen een onderdeel van je bruiloft bij Telstar Surfclub te vieren. Onze trouwlocatie biedt vele mogelijkheden.

Wat trouwen bij TELSTAR SURFCLUB zo bijzonder maakt

 • Unieke trouwlocatie met een geweldig uitzicht
 • Trouwen op het strand (Telstar surfclub is een officiële trouwlocatie)
 • Keuze uit diverse diner mogelijkheden zoals volledig verzorgde bbq’s, Spaans of Italiaans buffet 
 • Locatie met stretchtent voor een onvergetelijk feest
 • Trouwlocatie voor de mooiste foto's
 • Bruiloft locatie aan water bij de Veluwe in provincie Gelderland
 • Toegankelijk locatie aan de A28 met ruime parkeergelegenheid
trouwreceptie

DE RECEPTIE

Het moment om het bruidspaar te feliciteren en om te proosten op de liefde.  De receptie vieren wij onder onze grote stretchtent waar kan worden genoten van verschillende receptie mogelijkheden die wij bieden.

Denk hierbij aan een compleet verzorgde bruidstaart, petit fours of liever ons huisgemaakte appelgebak? 

Graag nodigen wij jullie uit om jullie wensen te bespreken. 

trouwceremonie

De ceremonie

Elkaar het JA-woord geven op het strand, dat is mogelijk bij Telstar Surfclub. Wij bieden een volledig trouwpakket aan bestaande uit een steigerhouten prieel, witte stoeltjes, vaasjes, een witte loper en een spreektafel.

TROUW CEREMONIE PAKKET

 • Steigerhouten prieel
 • Witte stoeltjes & vaasjes
 • Witte loper
 • Spreektafel

€ 595,-


undefined

wedding bouncer

Een magisch wit springkasteel op je bruiloft? Ja, dat kan!Leuk voor de kids en stiekem ook voor de volwassenen. Gegarandeerd fun en unieke trouwfoto's met deze wedding bouncer. 

€ 475,-

Love letters

love letters

Kleed je trouwlocatie extra mooi aan met de LOVE letters van Telstar Surfclub. Plaats deze bij de entree of als unieke deco onder de tent. Deze toevoeging werkt erg goed en kan zorgen voor zeer mooie sfeerfoto's.

€ 250,-

Buffet

Dinner

Kies voor een volledig verzorgde BBQ door onze chef met heerlijke salades of voor een Italiaans of Spaans buffet. Sluit af met een uitgebreid dessert buffet of kies voor het heerlijke ambachtelijke schepijs van ’T Boerinneke uit Harderwijk.

feest

HET FEEST

De sfeervolle stretchtent op het terras van Telstar Surfclub is perfect voor uitzinnige feesten om nooit meer te vergeten.
Vier samen met alle gasten de liefde onder het genot van een hapje en drankje.

Dj of live muziek? Ook hierin kan Telstar bemiddelen. 

TELSTAR SURFCLUB trouwarrangementen

Meer weten over de verschillende arrangement die we bij Telstar Surfclub bieden? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Wil je alle informatie bij elkaar in één overzicht, dan kan je onze brochure onderstaand doorbladeren of downloaden.

Arrangementen:

Maak een afspraak ter kennismaking en ervaar de Surfclub als unieke trouwlocatie aan het mooie Wolderwijd. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op.

INFORMATIE AANVRAAGFORMULIER

BEKIJK ONZE BROCHURE

Sfeerimpressie

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.