trouwen-telstar

trouwen

GAVE TROUWLOCATIE @ THE BEACH

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie voor de mooiste dag van je leven? Kom naar Telstar Surfclub! Een prachtige trouwlocatie in de buurt van Harderwijk, Ermelo en Nijkerk, waar je kan trouwen op het strand. Wij bieden de mogelijkheid om een volledig verzorgde trouwdag te realiseren. Van de voltrekking van het huwelijk, tot een onvergetelijk trouwfeest. Wij verzorgen jouw bruiloft helemaal op maat! Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen een onderdeel van de hele bruiloft bij Telstar Surfclub te vieren. Onze trouwlocatie biedt vele mogelijkheden.

TROUWMOGELIJKHEDEN BIJ TELSTAR SURFCLUB

  • Trouwlocatie
  • Trouwen op het strand
  • Receptie aan het strand
  • Food- en drankarrangementen
  • Unieke feestlocatie met stretchtent
  • Unieke fotolocatie

ceremonie

DE CEREMONIE

NIEUW BIJ TELSTAR SURFCLUB - Bij onze unieke trouwlocatie bieden we vanaf heden het Trouwceremonie pakket! Dit is een extra voordelig pakket dat bestaat uit een steigerhouten prieel, witte stoeltjes en vaasjes, een witte loper en een spreektafel.

receptie

DE RECEPTIE

Een gezellig moment samen om het bruidspaar te feliciteren. Geniet van een lekker hapje en drankje of bespreek de mogelijkheden voor een bruidstaart, gebak, petit fours of patisserie. Op onze trouwlocatie zijn meerdere mogelijkheden. Vraag het ons!

trouwdiner

HET DINER

Kies voor je bruiloft op onze speciale trouwlocatie voor één van onze heerlijke uitgebreide buffetten of barbecues en sluit af met een dessertbuffet of heerlijk Italiaans schepijs uit de gelatobar! Wij bieden diverse arrangementen in deze categorieën. 

feest

HET FEEST

Sluit je bruiloft/trouwdag af met een mooi feest. Dan kunnen de voetjes van de vloer! Proost op het bruidspaar, vier de liefde en geniet van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de feestavond.

INFORMATIE AANVRAAGFORMULIER

Bekijk en download onze brochure

Sfeerimpressie

Fotografie mede mogelijk gemaakt door: Saskia Beek Fotografie

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.