schoolreisje

surfen voor scholen

schoolreisjes en surflessen bij TELSTAR SURFSCHOOL!

Telstar Surfschool is de ‘SURFSPOT’ van Midden-Nederland gelegen aan het mooie Strand Horst en biedt scholen diverse mogelijkheden voor een sportief dagje uit. De unieke locatie is de plek om te kitesurfen, windsurfen, suppen en lekker te loungen. 

Voor de beginnende en gevorderde surfer, is het ook een ideale plek gezien het grote oppervlak ondiep en vlak water. Telstar Surfschool heeft een uitgebreid aanbod aan clinics en lessen om surfskills op te doen of te verbeteren. Het is ideaal voor klassen en groepen om zo kennis te maken met deze prachtige sporten! Kom langs voor een ultiem schoolreisje om niet te vergeten.

GROEPSUITJE VOOR LERAREN

Voor leraren is het ook mogelijk om watersportactiviteiten in groepsverband te doen tijdens een gezellig groeps- & bedrijfsuitjeWij bieden hierin verschillende mogelijkheden zoals windsurfen, suppen en beach battles. Combineer de activiteiten met een heerlijk buffet, barbecue of onvergetelijk feest. Er is erg veel mogelijk voor het ultieme uitje voor leraren.

meer info 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.