schoolreisje

schoolreisje

het ultieme schoolreisje bij telstar

SURF / SUP / STRAND - ACTIE, WATER & PLEZIER

Kom voor je schoolreisje bij Telstar Surfclub langs, voor een onvergetelijk, sportieve en toegankelijke water & strand activiteitendag. In het ondiepe, veilige water beleef je de vetste watersportactie met je groep. Windsurfen, Stand up paddling en Multi Sup Battle, Beachvolleybal, slacklinen, strandtrampoline, wij maken een leuk programma op basis van het weer met gegarandeerd FUN! Het gaat altijd door!

 Na afloop eet je gezellig met z'n allen een pannenkoek met onbeperkt limonade. Bekijk hieronder de mogelijkheden en prijzen voor een dagje uit bij Telstar Surfclub.

Windsurfen

Leer de basis van het windsurfen in deze gave clinic en wordt een echte surfdude of surfchick! De clinic bestaat uit een instructie en vrij surfen.

Suppen

Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld en is toegankelijk voor iedereen. De supclinic bestaat uit instructie en zelf suppen.

Multi Sup Battle

Op deze gigantische Multi SUP boards peddel je met z'n allen waardoor deze activiteit gegarandeerd fun is! Ga de battle aan tussen twee groepen of ga voor een gave teambuildingsestafette. Uiteraard is er begeleiding die zorgt voor de Battle.

Strandactiviteiten

Lekker springen op onze strand trampoline, of zelfstandig over de slackline heen, super cool als jou dat lukt! Ons Beachvolleybalnet hangt er altijd, ben jij klaar voor een Game?

Praktische informatie

Een schoolreisje duurt actief tussen de 1 ½ - 2 uur met begeleiding, afhankelijk van het arrangementssamenstelling en het weer. Dit kan uitlopen tot 4 uur. Wij zitten heerlijk aan het strand, waar je uiteraard van harte welkom bent en mag blijven chillen de rest van de dag. Alle materialen, wetsuit + schoentjes zijn inbegrepen. Zwemkleding en een handdoek moet je zelf meenemen. Er zijn kleedkamers aanwezig en we hebben een safebox voor de waardevolle spullen. Honger? Je kan extra eten en drinken kiezen, bijvoorbeeld pannenkoeken, versgebakken patat met onbeperkt limonade.

Activiteitenprijs

  • 1½ - 2 uur arrangement: Water & strand programma afhankelijk van het weer voor € 14,95 p.p. (ochtend of middag)
  • 3 - 4 uur arrangement: Water & strand programma afhankelijk van het weer voor € 24,95 p.p. (ochtend en middag)

LUNCH

Sluit de dag af met een pannenkoek + onbeperkte limonade voor een toeslag van € 3,95  p.p. Versgebakken friet + saus + onbeperkte limonade voor € 4,50 p.p. Heb je liever een andere lunch? Maak je wensen kenbaar en wij zullen een smakelijk aanbod doen!

 NB: transport en transfers zijn niet inbegrepen, maar kunnen ook worden aangeboden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer informatie over onze schoolreisje mogelijkheden? Neem dan contact op met ons op via +31-341-701062 of vul het onderstaande aanvraagformulier in.

INFORMATIE AANVRAAGFORMULIER

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.