vinea-surfcamp

Vinea surfcamps

Vinea Surfcamps! 

Wil jij de hele week lang én beter leren kitesurfen of windsurfen? Kom dan naar een Vinea Surfcamp bji Telstar! Hier verblijf je de hele week op dé surfspot van Nederland, Strand Horst. Je overnacht in onze Telstar Surfclub die direct aan het water ligt. Om een echte pro te worden, maak je hier gebruik van de nieuwste materialen en krijg je training van gecertificeerde trainers! Zij leren jou alles over het weer, de wind en natuurlijk het wind -en kitesurfen. Op strand Horst heb je voor zowel beginners als gevorderden een ideale plek om jezelf te ontwikkelen. Tot wel 1000 meter van de kant is er ondiep water en er is vrij constante wind. 

EEN VINEA SURFCAMP BIJ TELSTAR IS ALL-INCLUSIVE! 

  • Je kan kiezen tussen kitesurfen en windsurfen, of je doet het allebei 
  • Les van CWO-gecertificeerde trainers
  • Gebruik van de nieuwste materialen
  • Accommodatie aan Strand Horst
  • Inclusief ontbijt, lunch, avondeten, drinken, vers fruit en tussendoortjes
  • Suppen, longboarden, slacklinen en meer activiteiten
  • Aan het eind van de week ontvang je een eigen CWO-diploma of en CWO-vorderingsenstaat

Data en leeftijden

Bij Telstar zijn alle leeftijden welkom! Zij worden opgedeeld in de leeftijdsgroepen 7-10, 10-12, 12-15 en 15-19 jaar! De surfkampen zijn in juli en augustus plaats. Een surfkamp duurt van zondagmiddag tot zaterdagochtend.

Vinea surfVakantie

Vinea Vakanties biedt al ruim 65 jaar vakanties aan voor jeugd en jongeren van 7 t/m 19 jaar. De reisleiding van Vinea blijft gedurende de week op locatie! Reisleiding van Vinea is 24/7 aanwezig en staan dag en nacht voor elke deelnemer klaar! De reisleiding is erop getraind om ervoor te zorgen dat er een gezellige groepssfeer ontstaat. Vanaf dag 1 zullen er activiteiten georganiseerd worden om elkaar beter te leren kennen en één groep te worden! Verder ben je deze week vooral lekker veel bezig op het water om jezelf te ontwikkelen. Het kan voorkomen dat het even windstil is, of dat je zit te wachten op de wind. Ook dan zorgt de reisleiding ervoor dat je je niet verveelt. Zij organiseren leuke beachgames, een wedstrijd sup polo of je kan ervoor kiezen zelf relaxed te gaan longboarden. Genoeg te doen dus!

  Boek nu          

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.