surfen-voor-kids

kids uitjes

surfen voOR KINDEREN ONDER 15 JAAR

Kom bij Telstar Surfclub langs voor een onvergetelijk uitje met sportieve en toegankelijke activiteiten. In het ondiepe, veilige water beleef je de vetste watersportactie met vrienden en ouders. Windsurfen, Stand up paddling en Multi Suppen. Welke spannende watersport kies jij?

Na afloop eet je gezellig met z'n allen een pannekoek met limonade. Bekijk hieronder de prijzen voor een dagje uit bij Telstar Surfclub.

KIDS ONLY SURFCLUB

Bij de “Kids only Surfclub” kan uw kind 4 woensdagen surfen onder begeleiding! Gezellig, met anderen leeftijdsgenootjes 7 t/m 12 jaar. Ook voor beginners geen probleem, wij leren je de basics!

Boek nu

kids windsurf

Leer de basis van het windsurfen in deze gave clinic en wordt een echte surfdude of surfchick! De clinic bestaat uit een instructie en vrij surfen en is inclusief materiaal en gebruik van wetsuit + schoentjes.

Half uur instructie, half uur vrij varen

Clubprijs € 14.95 p.p.

Extra:
Maak de dag compleet in onze surfclub met een
pannenkoek + limonade voor een meerprijs van € 2,95 p.p.

kids sup maxx

Suppen is de snelst groeiende watersport ter wereld en is toegankelijk voor iedereen. De supclinic bestaat uit instructie en zelf oefenen. Vervolgens sluiten we af met een multi SUP Battle met z'n allen. De prijs is inclusief materiaal en gebruik van wetsuit + schoentjes.

Duur: 1/2 uur SUP clinic, 1/2 uur BIG SUP battle

Clubprijs € 12.95 p.p.

Extra:
Maak de dag compleet in onze surfclub met een
pannenkoek + limonade voor een meerprijs van € 2,95 p.p.

multi sup battle

Op deze gigantische Multi SUP boards peddel je met z'n allen waardoor deze activiteit gegarandeerd fun is! Ga de battle aan tussen twee groepen of ga voor een gave teambuildingsestafette. Uiteraard is er begeleiding die instructies geeft en is de prijs inclusief materiaal en gebruik van wetsuit + schoentjes.

1/2 uur durende BIG SUP Battle

Clubprijs € 7.95 p.p.

Extra:
Maak de dag compleet in onze surfclub met een 
pannenkoek + limonade voor een meerprijs van € 2,95 p.p.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte voor kidsactiviteiten? Vul dan het onderstaand aanvraagformulier in of bel +31-341-553320.

Informatie aanvraagformulier

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.