surflessen

surflessen

SURFLESSEN bij telstar surfschool

De Surfschool is het watersportparadijs waar windsurfing, kitesurfing en Stand Up Paddling centraal staan. Op Strand Horst in Ermelo, een populaire surfspot onder veel surfers, vind je deze unieke locatie waar actie en ontspanning samenkomen bij Telstar Surfschool en Telstar Surfclub. 

Dankzij de centrale ligging, het ondiepe water en de ideale ligging bij de meeste windrichtingen, is Strand Horst ongekend populair. Je kunt er een hele dag vullen met het gevarieerde aanbod aan wateractiviteiten, gecombineerd met de horeca van de Surfclub maken deze plek tot een heerlijke dagje uit.

De Surfschool is VDWS-erkend en de lessen worden gegeven door gediplomeerde en enthousiaste instructeurs. Met ruim 140 boards, 170 surfzeilen, 50 kitesets en 35 SUP’s kan iedereen uit de voeten bij Telstar Surfschool. 

SURFLESSEN AANBOD

  • Windsurf, kitesurf en stand up paddle cursussen voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen
  • Privé- & groepslessen voor windsurfen, kitesurfen & SUP
  • Verhuur van windsurf & kitesurf materiaal, stand up paddle materiaal & longboards
  • Groepsarrangementen & food arrangementen & slaapgelegenheid voor surfcamps
  • Schoolprogramma's
  • Windsurfkampen voor groepen
  • Events & clinics

CURSISTEN BEKIJKEN OOK

GEEF EEN CADEAUBON!

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of voor kerst? Geef dan een Telstar Surfclub cadeaubon. Deze bon kan worden besteed bij de surfclub voor een lekker lunch of diner of bij de surfschool voor bijvoorbeeld een surfles. 

Verras het feestvarken met een origineel cadeau.

shop nu 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.