kitesurfles-kids

kitesurfles voor kids

kids KITESURFLES bij telstar surfschool

Kitesurfen is helemaal hot. Ook kids zijn helemaal in de ban van deze mooie sport! Omdat voor kinderen het gewicht een grote rol speelt, geven wij kinderen tot 15 jaar les in aparte groepen. De lessen duren twee uur waarin ze de kneepjes van deze mooie sport leren. Kitesurfles is bij Telstar surfschool veilig door: ondiep water, gecertificeerde VDWS instructeurs en het nieuwste materiaal.

VOOR WIE?

Kinderen tot 15 jaar, met een minimaal gewicht van 35 kilo zijn welkom!

KOSTEN?

€ 90,- voor een les van 2 uur, inclusief alle materialen

SPECIALE AFSPRAKEN

  • Windgebrek - valt de wind bijvoorbeeld weg na één uur? Dan stoppen we de les en krijg je de overgebleven uren als korting op je volgende les, dat vinden we wel zo eerlijk.
  • VDWS – een certificaat en werkboek tegen kan gekocht worden tegen een meerprijs van € 30.- (niet verplicht)
  • Waterschoenen zijn niet inbegrepen deze kun je zelf mee nemen of bij ons aanschaffen voor €9,95. 

Voor veelgestelde vragen klik HIER! Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: Surfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!

HOE LESSEN PLANNEN?

  1. Vul het onderstaande formulier in op deze pagina – kies hier een datum of bepaal deze later na het inloggen
  2. Klik op de button 'Nu boeken'
  3. Je kunt hier direct betalen
  4. Na betaling ontvang je per e-mail direct een eigen 'login' omgeving
  5. Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
  6. Heb je al een reservering? Log dan in via onderstaande link in het formulier


BOEK NU

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.