prive-kitesurfles

privé kitesurfles

PRIVÉ KITESURFLES bij telstar surfschool

Tijdens de privéles krijg je persoonlijke begeleiding van onze ervaren instructeur. Tijdens de privé kitesurfles leer je geheel op eigen tempo kitesurfen. De instructeur besteedt extra aandacht aan de onderdelen die jij belangrijk vindt. De lessen duren 2 uur en en zijn ook met 2 personen te boeken.

HOE LESSEN PLANNEN?

Wij hebben een uniek boekingssysteem, waarbij je je eigen lessen kunt plannen. Na het boeken krijg je je eigen inlogportal waar je je lessen kunt gaan plannen. Weet je nog geen datum? Geen probleem, dan plan je deze later.

 • 1 PERSOON 2 UUR LES € 150.00
 • 2 PERSONEN 2 UUR LES € 225.00

SPECIALE AFSPRAKEN

 • Windgebrek - valt de wind bijvoorbeeld weg na één uur? Dan stoppen we de les en krijg je de overgebleven uren als korting op je volgende les, dat vinden we wel zo eerlijk.
 • VDWS – een certificaat en werkboek tegen kan gekocht worden tegen een meerprijs van € 30.- (niet verplicht)
 • Waterschoenen zijn niet inbegrepen deze kun je zelf mee nemen of bij ons aanschaffen voor €9,95. 

Voor veelgestelde vragen klik HIER! Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: Surfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!

HOE LESSEN PLANNEN?

 1. Vul het onderstaande formulier in op deze pagina – kies hier een datum of bepaal deze later na het inloggen
 2. Klik op de button 'Nu boeken'
 3. Je kunt hier direct betalen
 4. Na betaling ontvang je per e-mail direct een eigen 'login' omgeving
 5. Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
 6. Heb je al een reservering? Log dan in via onderstaande link in het formulier


BOEK NU

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.