intro-windsurfles

intro windsurfles

WINDSURFLES voor beginners

Voor slechts € 40.- kan je kennismaken met de windsurfsport. Windsurfen is echt voor iedereen van jong en oud. Deze les duurt twee uur. Een uur lang ga je onder begeleiding van een instructeur het water op en vervolgens mag je nóg een extra uur gebruik maken van de windsurfset.

Leeftijd: vanaf 7 jaar.

Bij een les is al het materiaal inbegrepen inclusief wetsuit en schoentjes. 

WAT TE VERWACHTEN TIJDENS DEZE LES?

  • De eerste kennismaking met windsurfen
  • Windoriëntatie  
  • De balans op het board
  • Het opstappen op het board en omhoog trekken van het zeil
  • De eerste meters heen en weer varen inclusief een uur vrij oefen

TIP: wil je direct alle fijne kneepjes van het windsurfen leren? Dan is het beter om een complete windsurfcursus te boeken. 
Heb je al ervaring, boek dan een losse windsurfles!

HOE LESSEN PLANNEN?

Wij hebben een uniek boekingssysteem, waarbij je je eigen les kunt plannen. Na het boeken krijg je middels een login toegang tot een portal waar je zelf een geschikte datum kunt kiezen. Weet je nu nog niet wanneer je wilt lessen? Geen probleem, dan plan je deze later!

Voor veelgestelde vragen klik HIER! Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je windsurfles? Neem dan contact op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

BOEK NU

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.