intro-windsurfles

intro windsurfles

WINDSURFLES voor beginners

Voor slechts € 50,- kan je kennismaken met de windsurfsport. Windsurfen is echt voor iedereen van jong en oud. Deze les duurt twee uur. Een uur lang ga je onder begeleiding van een instructeur het water op en vervolgens mag je nóg een extra uur gebruik maken van de windsurfset.

Leeftijd: vanaf 7 jaar.

Bij een les is al het materiaal inbegrepen inclusief wetsuit. Schoentjes kunt u zelf meenemen of voor €9,95 bij ons aanschaffen. 

WAT TE VERWACHTEN TIJDENS DEZE LES?

 • De eerste kennismaking met windsurfen
 • Windoriëntatie  
 • De balans op het board
 • Het opstappen op het board en omhoog trekken van het zeil
 • De eerste meters heen en weer varen inclusief een uur vrij oefen

TIP: wil je direct alle fijne kneepjes van het windsurfen leren? Dan is het beter om een complete windsurfcursus te boeken. 
Heb je al ervaring, boek dan een losse windsurfles!

HOE LESSEN PLANNEN?

 1. Vul het onderstaande formulier in op deze pagina – kies hier een datum of bepaal deze later na het inloggen
 2. Klik op de button 'Nu boeken'
 3. Je kunt hier direct betalen
 4. Na betaling ontvang je per e-mail direct een eigen 'login' omgeving
 5. Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
 6. Heb je al een reservering? Log dan in via onderstaande link in het formulier

Voor veelgestelde vragen klik HIER! Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: Surfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!

BOEK NU

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.