windsurfen-kids

kids only surfclub

KIDS ONLY SURFCLUB

Onze "Kids Only Surfclub" is ieder jaar een groot succes. Tijdens de “Kids Only Surfclub” kan uw kind 4 woensdagen surfen onder begeleiding! Gezellig leren windsurfen met anderen leeftijdsgenootjes 7 t/m 12 jaar. Beginnende windsurfers leren wij de basics en gevorderde leren verder te groeien in deze mooie sport!

De kinderen kunnen terecht vanaf 14:30. Om 15:00 begint de les en tussen 18:00 en 18:30 is het tijd om naar huis te gaan. Dan hebben de kids al heerlijke patat met limonade gehad! We maken er elke woensdag middag een feestje van. 

Is er geen wind? Dan doen we verschillende SUPgames, leren de kinderen een zeil optuigen of doen we verschillende spellen in/op het water! 

Wat kan je verwachten?

 • 4 woensdag middagen
 • 7 t/m 12 jaar
 • @ Telstar Surfschool
 • € 169,- inclusief eten & drinken
 • Tijd: 14:30 - 18:30
 • Inclusief wetsuit
 • Zelf meebrengen: zwemkleding
 • Er start weer een cursus in juni 2020 en september 2020

De Kids Only Surfclub lessen gaan door bij 4 of meer aanmeldingen.

Bij onze "Kids Only Surfclub" staat fun op de eerste plaats! Hierdoor kan het zijn dat het leerrendement wat hoger ligt bij een regulieren windsurfcursus.

HOE LESSEN PLANNEN?

 1. Vul het onderstaande formulier in op deze pagina – kies hier een datum of bepaal deze later na het inloggen
 2. Klik op de button 'Nu boeken'
 3. Je kunt hier direct betalen
 4. Na betaling ontvang je per e-mail direct een eigen 'login' omgeving
 5. Een dag voor de geplande les ontvang je een e-mail. Gaat het niet door? Dan kan je inloggen en een nieuwe datum plannen
 6. Heb je al een reservering? Log dan in via onderstaande link in het formulier

Voor veelgestelde vragen klik HIER! Mocht je toch nog een andere vraag hebben of speciale wensen voor je surfles? Neem dan contact op met info@telstarsurfclub.nl of bel naar +31-341-701062. We zien je op het water!

LET OP: Surfen is een windafhankelijke sport. Het kan zijn dat door weersveranderingen last minute lessen moeten worden verplaatst. Hiervan krijg je natuurlijk altijd bericht en kan een nieuwe les worden ingepland!

BOEK NU

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.