surfverhuur-test

SURFVERHUur & test

SURFVERHUUR

Wil je graag kiten, windsurfen of suppen en heb je geen eigen materiaal? Dan ben je bij Telstar Surfclub aan het juiste adres! Wij verhuren het nieuwste materiaal van Duotone en Fanatic zodat je altijd met het beste materiaal het water op kan.

TESTEN

Ben je opzoek naar nieuw materiaal en wil je het graag eerst even testen dan kan dat bij ons. Wij hebben wind- en kitesurfmateriaal beschikbaar om te testen. Op deze manier kan je door het testen eerst aanvoelen of dit het juiste materiaal is voor jou.

Reserveren 

Het reserveren van materiaal is bij ons niet mogelijk dus kom gewoon lekker langs om materiaal te huren! We openen om 10:00 uur en sluiten in het voor- en naseizoen om 18:00. In het hoogseizoen sluiten wij om 19:00.  Tussen 13:00 en 15:00 is bij ons altijd de drukste periode. Wij adviseren je om op dagen met veel wind op tijd te komen. 

Jaarkaart

Heb je geen eigen surfgear en wil je toch het water op met de nieuwste materialen. Dat kan! Neem een Telstar Surfclub jaarkaart en geniet een jaar lang van de nieuwste materialen van topmerken zoals Duotone, Fanatic en ION. We bieden windsurf-, kitesurf- en supmateriaal

Naas de jaarkaart kan je ook kiezen voor een 15 uren kaart.

meer info 

GEEF EEN CADEAUBON!

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of voor kerst? Geef dan een Telstar Surfclub cadeaubon. Deze bon kan worden besteed bij de surfclub voor een lekker lunch of diner of bij de surfschool voor bijvoorbeeld een surfles. 

Verras het feestvarken met een origineel cadeau.

shop nu 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.