telstar-surfbazar

surfbazar

TELSTAR SURFBAZAR

Op de Surfbazars stelt Telstar Surf windsurfers, kitesurfers, SUPpers en wakeboarders in de gelegenheid om hun gebruikte spullen te verkopen. Indien de windsurf-, kitesurf-, SUP-, of wakeboardspullen worden verkocht krijg je er een Telstar tegoedbon voor retour. Het bedrag van de tegoedbon is 100% gelijk aan de verkoopwaarde van je spullen. Deze tegoedbon kan je natuurlijk gewoon besteden in onze Surfshop bij Strand Horst.

Behalve het verkopen van de surfspullen op de surfbazar kan je er ook goedkoop surfspullen kopen. De medewerkers van de Telstar Surfshop helpen de windsurfers, kitesurfers en wakeboarders met het juiste advies. Alle spullen op de bazar zijn min of meer uniek in hun soort. Daarom staan er in de ochtend al veel klanten bij de surfshop te wachten zodat ze de juiste windsurf spullen kunnen scoren. Vanaf 10.00 uur starten we met de bazars. Kortom; wees op tijd!
 
Niet verkochte surfspullen dienen binnen 10 dagen na de bazar opgehaald te worden. Na het verstrijken van deze afhaalperiode zal Telstar Surf automatisch eigenaar worden van de achtergebleven spullen.
 

Vanaf 2018 kan je ook bij de Surfbazar terecht met je wakeboard, waterski en tubes. Verkoop via ons je oude gear of kom langs tijdens de bazar voor mooie gebruikte sets, demo producten of mooie aanbiedingen van Hyperlite, Ronix, HO-ski's and Radar. 

BAZAR DATA & INLEVERDATA 2023

DATUMINLEVEREN
29 april
1 juli
24 t/m 28 april
26 t/m 30 juni
12 augustus7 t/m 11 augustus 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.