Occasion zeilen

Occasion zeilen

Occasion surfzeilen

Bij Telstarsurf kan je terecht voor een grote collectie gebruikte surfzeilen. Alle occasion surfzeilen hangen in een overzichtelijk rek waardoor je direct in staat bent te checken of ze er nog goed uitzien. Telstar is helaas niet in staat alle gebruikte zeilen te fotograferen. Daarom is er gebruik gemaakt van een standaard afbeelding voor het hele aanbod.

Het kan natuurlijk zo zijn dat een gekocht zeil helemaal niet blijkt te bevallen. Binnen twee weken na aanschaf kan je het gebruikte zeil terugbrengen. Wij betalen je het aanschafbedrag van het occasion surfzeil direct terug. 

INRUIL VAN ZEILEN

Telstarsurf is in staat je een goede inruilprijs te geven voor je 'oude' lapje. Mail naar Telstarsurf

Wees bij de aanvraag van de indicatie voor je gebruikte surfzeil zo volledig mogelijk. Voor een juiste prijsopgaaf hebben wij minimaal nodig: merk, maat, bouwjaar, staat van het zeil. Indien je al weet wat je e.v.t. wilt terug kopen is het handig dit te noemen. Dit nemen wij altijd mee bij de uiteindelijke inruilprijs van je gebruikte surfzeil.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.