Woodlooks

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Woodlooks zonnebrillen

Op de warme zomerse dagen is het van belang dat ook de ogen goed beschermd zijn. Of last dat je moet knijpen tegen de zon in? Kijk dan eens naar de zonnebrillen van Woodlooks. Deze moderne zonnebrillen zijn speciaal bedacht voor de typische surfer met een coole look.
De Woodlooks zonnebrillen zijn in 2013 opgericht en bedacht door twee Nederlandse vrienden. Het doel van de Woodlooks is niet alleen de duurzaamheid en de houten look, maar ook de stijlvolle passie van de brillen. De brillen zijn bij Telstar Surf online en in de fysieke winkel te koop.

Woodlooks collectie

Bij Telstar Surf hebben een grote collectie van de Woodlook brillen liggen. Ook nu staat de nieuwe zomer en wintercollectie weer voor jullie klaar! De brillen zijn op een natuurlijke manier gemaakt, van bamboe en hout. Vooral de toffe style, goede bescherming tegen de zon en een heerlijk draagcomfort draagt bij aan het succes van Woodlooks.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.