undefined

Ion Wetsuits

ION WETSUITS BIJ TELSTAR SURF

Ben je op zoek naar een wetsuit van het merk ION? Bij Telstar Surf heb je keuze uit het grootste aanbod ION wetsuits. ION is een merk dat zich door de jaren vooral heeft gefocust op de accessoires van eigenlijk bijna alle watersporten. ION streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit van hun producten. Hierdoor is ION een zeer populair merk geworden wat niet meer te missen is uit de kite– en windsurfbranche. De ontwikkeling van ION komt o.a ook door de teamriders zoals Gollito Estredo, Dominik Gührs en Aaron Hadlow.


ION heren wetsuits

De ION heren wetsuits onderscheiden zich in 2 verschillende pasvormen; De ION Strike en ION Onyx. De ION Strike is gemaakt voor de bredere gebouwde personen onder ons, de ION Onyx voor de slanke mensen. Daarnaast heb je 4 verschillende types binnen deze pasvormen; ION Select, ION Amp, ION Core en ION element, in volgorde van de beste tot de basic kwaliteit. Deze verschillende types worden hieronder worden beschreven. 

ION Dames wetsuits

De ION dames wetsuits onderscheiden zich in 2 verschillende pasvormen; De ION Trinity en ION Jewel, de ION Trinity's hebben een front-zip, de ION Jewels hebben een back-zip.Daarna heb je 4 verschillende types binnen deze pasvormen; ION Select, ION Amp, ION Core en ION element, in volgorde van de beste tot de basic kwaliteit. Deze verschillende types worden hieronder worden beschreven.

ION kinder wetsuits

ION kinder wetsuits vallen in het ION Element segment. Alle basic wensen zijn hier aangebracht, maar geen extra maatregelen om een betaalbaar pak te krijgen. Zeker voor kinderen is dat een pré, ze groeien en hebben daardoor al snel weer een ander pak nodig. Daarom heeft ION gekozen voor een basic pak, maar met top kwaliteit zoals je van ION gewend bent.

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ HET KOPEN VAN EEN WETSUIT?

ION heeft een zeer groot aanbod aan wetsuits. Zo heeft ION allerlei verschillen varianten in ritsen, diktes, materialen en maten. Als je de hele winter door wilt varen dan heeft ION hiervoor de geschikte 5mm . Zoek je een dunne wetsuit voor in de zomermaanden dan heeft ION hier ook een ruim aanbod in shorty's.
Welk wetsuit je ook zoekt, ION heeft door het ruime aanbod altijd een perfecte voor jou! De wetsuits van ION staan erom bekend dat ze goed aansluiten, comfortabel zitten en lang mee gaan. Dit zorgt ervoor dat ION een van de bekendste merken is. Kwalitatief zijn de wetsuits van ION ook super goed, hierdoor zie je bijna overal waar je gaat varen wel iemand met een pak van ION. Bij ION kunnen kinderen, heren en dames een geschikte wetsuit vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken welke het beste bij jou past? Of weet je totaal niet waar je moet beginnen met zoeken? Bekijk dan onze wetsuit keuze hulp, hier helpen wij jou bij het uitzoeken van de geschikte wetsuit en / of shorty.

TYPE ION wetsuits

ION Select, ION Amp, ION Core en ION element zijn de verschillende types binnen ION. De verschillen zitten vooral in de stretch van een pak en hoeveel warmte een pak vasthoud. Het ene 5mm pak zal warmer zijn dan het andere 5mm pak. Door, denk bijvoorbeeld aan de afwerking van de naden, de voering en de rits aan de voor of achterkant. Deze verschillende types worden hieronder worden beschreven.

ION Select 

De ION Select zijn de meest hoogwaardige surfpakken van ION. Elk detail dat helpt om je zo warm mogelijk te houden is hier aangebracht. 

  • Plasma Plush  - Extra warme voering aan de binnenkant. Zacht en sneldrogend materiaal.
  • Maki Tape        - Flexibele tape over de naden, zorgt voor extra afsluiting zodat er minder water het pak in kan. 

ION Amp 

De ION AMP is ontwikkeld met het oog op zo veel mogelijk stretch. Het is licht van gewicht en heeft veel stretch hierdoor is het een soepel en flexibel pak, zodat je bewegingsvrijheid niet beperkt wordt.

  • Hotstuff            - Warme voering aan de binnenkant, minder goed dan Plasma Plush, maar zeker nog steeds erg warm.
  • Maki Tape        - Flexibele tape over de naden, zorgt voor extra afsluiting zodat er minder water het pak in kan.

ION Core

De ION Core is het basic wetsuit van ION.  Zoals de Amp ontwikkeld is voor stretch en de Select voor warmte, is de Core ontwikkeld voor gemiddelde prestaties op alle gebieden. Dus geen speciale voering aan de binnenkant of tape aan de buitenkant, daardoor dit pak minder warm zal zijn. Maar voor de allround wind-kite surfer, goed en betaalbaar  met de kwaliteit die je van ION gewend bent.


ION Element 

De ION Element is het budget wetsuit van ION. Kwaliteit zoals je van ION mag verwachten en goed betaalbaar. Alle basic wensen zijn hier aangebracht maar geen extra opties om een goed, betrouwbaar en vooral betaalbaar pak te realiseren.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.