Wakeboard boots

WAKEBOARD BOOT KOPEN

Bij het maken van een keuze tussen wakeboard boots of wakeboard bindingen spelen er een aantal aspecten een grote rol. Voor de beste fit kiezen veel rijders voor eigen boots, terwijl ze soms een wakeboard delen. Wakeboard bindingen zijn erg persoonlijk en een goede fit betekent meer plezier op het water. De grootste verschillen tussen de boots zitten hem in de toe:

OPEN TOE

Hierbij is de binding open bij de tenen. Het grootste voordeel van een open toe boot is dat deze geschikt kan zijn voor meerdere personen met verschillende maten. Ook zijn deze natuurlijk zeer geschikt voor kinderen die nog in de groei zitten.

CLOSED TOE

Deze soort wakeboard binding zorgt voor precieze pasvorm, wat zorgt voor meer controle en een snellere heel to toe beweging. Ook is een closed toe boot over het algemeen warmer, wat voor gebruik in het voor- en najaar geen slecht argument is.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.