Shorty wetsuit dames

Shorty wetsuit dames

Producten 1-24 van 100

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 100

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dames shorty kopen - bij Telstar Surf 

Zomerse temperaturen, zon en water? Tijd om je shorty aan te doen! Een shorty is niet gemaakt voor de warmte maar om jou te beschermen tegen de zon en het schuren op antislip van je board.

Waar op letten bij de aanschaf van een dames shorty wetsuit 

Maat: Bij het kopen van een dames shorty wetsuit is de maat het belangrijkste onderdeel om goed naar te kijken. Bij een te lang of te kort wetsuit heb je de kans dat de prestaties tijdens het uitvoeren van je watersport minder zullen zijn dan wanneer je de juiste maat wetsuit aan hebt. Daarom raden wij aan om goed te checken of je de correcte maat aan hebt voordat je het water op gaat om vervelende situaties te voorkomen.

Comfort: Een comfortabel dames wetsuit is misschien wel één van de belangrijkste dingen waar je naar moet kijken bij het aanschaffen van een kort wetsuit. Als de comfort niet goed is ga je niet met een fijn gevoel het water op. Hierdoor is de kans groot dat je prestaties ook minder worden waardoor je uiteindelijk minder plezier zal krijgen in de watersport die je beoefend. Om de juiste wetsuit te vinden adviseren wij om langs te komen in de Telstar Surf shop waar je veel keuze hebt in allerlei soorten dames shorty wetsuits en kan je persoonlijk advies verwachten.

Rits type: Er zijn verschillende shorty wetsuits met allerlei soorten ritsen. In de Telstar Surf shop zijn de Back-Zip, Front-Zip en de Zipless shorty wetsuits verkrijgbaar.
Een Back-Zip wetsuit heeft de rits aan de achterkant van de wetsuit zitten, dit is ook de meest voorkomende type rits omdat je makkelijk in en uit je wetsuit komt.
De Front-Zip wetsuits hebben de rits aan de voorkant zitten, een voordeel van deze wetsuits is dat de aansluiting erg nauw is wat resulteert in minder water dat door het pak komt.
De Zipless wetsuits hebben geen ritssluiting. Op het eerste gezicht zul je vast denken dat er daardoor water naar binnen kan komen, maar dat is helemaal niet zo! De No-Zip wetsuits zijn populairder aan het worden omdat ze niet alleen veel water tegenhouden, maar ook omdat de zipless shorty dames wetsuits een stuk lichter van gewicht zijn.

Verbinding: Er zijn twee verschillende soorten verbindingen in de wetsuits. Een van die twee verbindingen heet de gestikte verbinding. Deze soort verbinding zorgt door middel van naden dat je neopreen goed aan elkaar blijft zitten. Een nadeel van deze verbinding is dat het makkelijker wind en water door laat komen.
De andere soort verbinding zijn de gelijmde shorty wetsuits. Deze verbinding raden wij sterk aan als je met kouder weer gaat varen of als je een heel degelijk pak wilt. Een nadeel van de gelijmde shorty wetsuits is dat ze een stuk duurder zijn dan de gestikte versies.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.