Heren neopreen shirts

Heren neopreen T-shirts kopen

Ben jij opzoek naar een heren neopreen shirt? Bekijk en lees hier alles over neopreen shirts! Een heren neopreen T-shirt kan gebruikt worden onder je wetsuit voor meer warmte als het varen in je boardshort net te koud aan het worden is. Er zijn een aantal factoren waar op kunt letten bij het aanschaffen van een heren neopreen shirt. Welke dit zijn leggen wij je hieronder verder uit.

Tips bij het kopen van een neopreen shirt. 

Maat: De maat van je neopreen t-shirt moet correct zijn. Wanneer een neopreen t-shirt niet goed op je lichaam aansluit zal water makkelijker je pak binnenkomen wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat je kouder wordt. Check daarom dat je je neopreen t-shirt goed past, dit kan in de Telstar Surf shop of thuis.

Dikte: Hoe dikker je neopreen t-shirt, hoe warmer je het zal hebben. Als je in koudere gebieden gaat varen raden wij aan om een dikkere milimeter eenheid aan te schaffen voor optimale beleving.

Mouwen: De neopreen t-shirts voor heren zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen. Ben je van plan om in koudere gebieden het water op te gaan? Neem dan lange mouwen. Voor warmere plekken raden wij de korte mouwen aan.

Niet opzoek naar een neopreen shirt maar een shirt die je beschermt tegen de UV straling? Of ben je juist opzoek naar een dames neopreen shirt. Bekijk het grote aanbod neopreen shirts bij Telstar Surf.  

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.