Directional kiteboards

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Directional kiteboard kopen

Ben jij opzoek naar een directional kiteboard? Hier lees je waar je op moet letten bij het aanschaffen van een directional kiteboard. Directional kiteboards zijn steeds populairder aan het worden. In de golven lekker aan het spelen met je directional wave board. Genieten! Elke golf is weer een nieuwe ervaring. Het gevoel tijdens het varen met een directional kiteboard, ook wel wave kiteboard is een hele andere beleving in vergelijk met alle andere kiteboards. Het dynamische gevoel onder je voeten van de golf in combinatie met de kite boven je geeft waanzinnige vrijheid. Kiters die lekker aan het wave zijn, zijn over het algemeen overtuigd en willen liever niks anders meer.

Directional kiteboards voor in de golven of vlak water

Er zijn verschillende soorten directional kiteboards. Zo gebruik je diretional kiteboards voor in de golven of op vlak water. De kiteboards die gebruikt worden voor in de golven zullen voorzien zijn van meer rocker. Hoe meer rocker, kromming in het board, hoe speelser het board aanvoelt. Hij stuurt gemakkelijker, duikt minder snel en licht los op het water. Echter is de 'snelheid' van een board met veel rocker een nadeel. Een board met minder rocker vaart namelijk veel sneller. Ook is hoogtelopen met een vlak board eenvoudiger, het board bied meer weerstand op het water. Uiteindelijk zijn de meeste kiters opzoek naar een combinatie van die twee eigenschappen.
Naast wave boards, zijn er ook freestyle directional kiteboards. Freestyle directional kiteboards deze board bieden meer pop dan een wave board. Hierdoor is het gemakkelijker om je board uit het water te poppen en wat sprongen te maken. Daarnaast draaien deze kiteboards makkelijker, wat de freestyle kiteboards uitermate geschikt maakt voor de meeste gekke trucs.

Niet opzoek naar een directional board? Bekijk hier dan de foilboards en twintip kiteboards

Bij Telstar Surf zijn directional kiteboards te koop van merken als Airush, Brunotti, Cabrinha, Duotone, F-One, Naish en North. Deze boards variëren tussen Freeride en Freestyle en of ze geschikt zijn voor met name grote of kleine golven.

 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.