Windsurf

Producten 1-24 van 973

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 973

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Windsurf materialen

Ben jij opzoek naar nieuwe of gebruikte windsurfmaterialen? Telstar Surf heeft het grootste assortiment van Nederland. Je slaagt dus altijd in onze windsurfshop. Laat je windsurfmateriaal thuis afleveren, of kies ervoor om het op te halen in de windsurfhop op Strand Horst.

Er zijn verschillende stijlen die je kan beoefenen in het windsurfen, denk aan: slalom, wave, speedsurfing en freestyle. Oftewel: knallen in huizehoge golven, full speed overpowered tegen je GPS record strijden of samen met de kids lekker een leuk dagje uit. Deze laagdrempelige watersport zorgt voor uren plezier op het water. En windsurfen is weer helemaal hot! 

Dé windsurfshop voor al je surfgear

Vroeger stonden windsurfers op Kleppers, Windgliders, Tencate of Mistral boards. Tegenwoordig is het windsurfen te beleven met moderne boards van topmerken zoals: MysticFanaticDuotoneKA SailsNeilprydeTabouGAStarboard en meer!

 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.