Kinder shirts

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kinder lycra kopen

Ben jij opzoek naar een lycra shirt voor uw kind? Bekijk en lees hier alles wat je moet weten voor het aanschaffen van een lycra. De kinder shirts zijn verkrijgbaar in de neopreen en lycra variant. Een neopreen kinder shirt is bedoelt voor warmte onder het pak of als je lycra net te koud is. Een kinder lycra shirt is bedoelt om uv zonnenstralen tegen te houden om verbranding van de huid te voorkomen.

Advies bij het kopen van een kinder lycra

Fit: De fit van een lycra of neopreen shirt is erg belangrijk. Als het t-shirt geen goede aansluiting op je lichaam heeft kan je een minder comfortabele sessie op het water ervaren. Je hebt de keuze tussen een slim- of loosefit kinder t-shirt. Deze keuze is persoonsafhankelijk, kom daarom naar de Telstar Surf shop om meerdere soorten uit te proberen en persoonlijk advies.

Maat: Ook de maat van een kinder lycra of neopreen t-shirt is erg belangrijk. Een te groot of te klein shirt kan veel invloed hebben op de prestaties op het water. Om problemen te voorkomen raden wij je aan om voordat je het water op gaat het t-shirt goed te passen.

Mouwen: De keuze van een kinder t-shirt kan afhangen aan de mouwen. Ga je bij warmer weer het water op? Kies dan voor de korte mouwen. Als je met kouder weer het water op gaat, kies dan voor de lange mouwen. Beide soorten kan je ook onder je wetsuit dragen voor extra warmte.

Kleur: De kleur van een lycra of neopreen t-shirt kan een grote rol spelen bij het kiezen van een t-shirt. Voor ouders die hun kind graag goed in de gaten willen houden raden wij een felle kleur te nemen zodat je makkelijker je kind tussen alle watersporters kan vinden.

Uiteraard heeft Telstar ook Lycra en neopreen shirts voor volwassenen

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.