Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Allround SUP

Allround SUP Board kopen

Wil jij graag een SUP board waarmee je veel mogelijkheden hebt? Dan is een allround SUP board ideaal voor jou! 
Een allround SUP board is een combinatie tussen een wave SUP board en een touring SUP board. Benieuwd of een allround SUP board bij jou past? Lees dan hieronder meer informatie over een allround SUP.

Constructie van een allround SUP board

Allround SUP boards zijn geschikt om mee te gaan suppen, zowel op zee als op vlak water. De extra lengte van deze SUP’s in combinatie met een vlakkere scoop rockerlijn, zorgen voor een betere 'glide'. De SUP boards hebben dan ook een betere snelheid en glijden gemakkelijker rechtdoor. In tegenstelling tot een touring SUP heeft een allround SUP board een ronde outline. Dit zorgt voor een goede wendbaarheid van het board. Erg breed in te zetten dus! 

Soorten allround SUP boards

Er zijn twee soorten allround SUP boards, namelijk:

Opblaasbaar allround SUP board: het grootste voordeel van dit type is dat je jouw SUP board gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast neemt het weinig ruimte in beslag, beschadigd het SUP board minder snel en is geschikt voor kinderen om op te spelen. Verder heeft het goede prestatie eigenschappen, eigenlijk alles in één.

Harde allround SUP board: het grootste voordeel van een niet opblaasbaar SUP board is dat je zo op het water staat, omdat je jouw allround SUP niet hoeft op te pompen. Daarnaast heb je een directere feeling met het board en kun je makkelijker langere afstanden afleggen.

Advies bij het kopen van een allround SUP board

Ben je er nog niet helemaal uit of je een allround SUP board wilt gaan aanschaffen? Of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een mail of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers bij Telstar Surf staan voor jou klaar!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 5100220129_1.jpg
  Starboard Whopper ASAP
  € 1.249,00
  Starboard
 2. 5100220122_1.jpg
  JP Australia Longboard
  € 1.499,00
  JP Australia
 3. 5100220123_1.jpg
  JP Australia Hybrid
  € 1.499,00
  JP Australia
 4. 5100220109_1.jpg
  Fanatic Diamond
  € 1.549,00
  Fanatic
 5. 5100220107_1.jpg
  Fanatic Fly Centre Fin
  € 1.649,00
  Fanatic

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.