Allround SUP

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 5100220129_1.jpg
  Starboard Whopper ASAP
  € 1.249,00
  Starboard
 2. 5100220110_1.jpg
  Fanatic Fly Eco
  € 2.149,00
  Fanatic
 3. 5100220109_1.jpg
  Fanatic Diamond
  € 1.549,00
  Fanatic

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Allround SUP board kopen

Wil jij graag een SUP board waarmee je veel mogelijkheden hebt? Dan is een allround SUP board wellicht interessant voor jou! 
Een allround SUP board is van alle markten thuis en daardoor in vele situaties inzetbaar. Het zijn daarom ook het meest verkochte SUP boards. Benieuwd of een allround SUP bij jouw wensen past? Lees dan hieronder meer informatie over een allround SUP.

Kenmerken van een allround SUP board

Net zoals elk ander SUP board heeft de allround SUP ook specifieke eigenschappen. Het board is eigenlijk overal goed in wat het een onwijs populair type maakt. Perfect voor het beginnen, doorgroeien. Tegelijkertijd zijn de boards prestatie gericht, en dat is waar een allround SUP board in uitblinkt; comfort gecombineerd met performance.

Stabiliteit:

De allround SUP boards hebben een hoog volume dat verdeeld is over het gehele board. Hierdoor ontvang je een zeer goede stabiliteit wat het leren eenvoudig maakt. Maar ook naarmate je vordert en beter wordt zal dit als prettig ervaren worden. Bij touren zal je ultra relaxed op je SUP staan en met wat meer golfjes niet zomaar van het board vallen. Vandaar dat de allround SUP ook zeer gewild is.

Shape:

De extra lengte van deze SUP’s in combinatie met een vlakkere scoop rockerlijn, zorgen voor een betere 'glide'. De SUP boards hebben dan ook een goede snelheid en glijden gemakkelijk rechtdoor. In tegenstelling tot een touring SUP heeft een allround SUP board een ronde outline. Dit zorgt voor een goede wendbaarheid van het board wat van pas komt bij golfslag.

Soorten allround SUP boards

Als laatste kunnen we onderscheid maken tussen twee verschillende type allround SUP boards, namelijk:

Opblaasbaar allround SUP board: zoals de naam al zegt moet je dit board oppompen. Het grootste voordeel hiervan is dat je jouw SUP board gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast neemt het weinig ruimte in beslag, beschadigd het SUP board minder snel en is het geschikt voor kinderen om op te spelen. Het is daarom ook het meest verkochte soort.

Niet opblaasbaar allround SUP board: een SUP board dat je niet hoeft op te pompen wordt ook wel een hard SUP board genoemd. Het grootste voordeel van een niet opblaasbaar SUP board is dat je zo op het water staat, omdat je jouw allround SUP niet hoeft op te pompen. Daarnaast heb je een directere feeling met het board en kun je makkelijker langere afstanden afleggen met dank aan de stijfheid.

Advies bij het kopen van een allround SUP board

Ben je er nog niet helemaal uit of je een allround SUP board wilt gaan aanschaffen? Of heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een mail of kom langs in onze winkel. Onze medewerkers bij Telstar Surf staan voor jou klaar!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.