Tweedehands SUP

Tweedehands SUP

Tweedehands SUP kopen 

Een SUP board niet geheel nieuw maar nog wel in een goede staat? Perfect! Zo kan je met een tweedehands SUP een stuk goedkoper en voordeliger uit zijn. En ook zeker nog optimaal genieten op het water! Een goede tweedehands SUP board en ook nog wat goedkoper. Wie wilt dat nou niet?

Waar op letten bij het kopen van een tweedehands SUP board

Iedereen heeft weleens dat het kopen van een nieuw item of SUP board net te duur is. Dan is het kopen van een tweedehands SUP board een goed alternatief. Een tweedehands SUP kan net zo goed zijn als een nieuw SUP board. Echter is een tweedehands SUP al gebruikt. Bij Telstar Surf controleren wij de SUP op mankementen en de huidige staat, hierdoor ben je er zeker van dat de SUP nog jaren meegaat. Je kan beter een tweedehands SUP kopen van een een goed merk inplaats van een nieuw SUP board van een goedkoop merk.

De kwaliteit van een tweedehands SUP board 

Onze tweedehands SUP boards worden nauwkeurig onderzocht naar eventuele mankementen. Indien deze er zijn zullen wij dit zo nodig repareren en melden tijdens de verkoop. Natuurlijk kunnen er achteraf gebreken ontdekt worden bij de tweedehands SUP, indien deze er zijn kunt u altijd terug komen voor overleg.

Gebruikte SUP board inleveren 

Heb je nog een gebruikte SUP thuis liggen en wil je het SUP board inruilen voor een ander? Dat kan! Voor een prijsindicatie raden wij je aan om langs te komen in de shop met je SUP of een mailtje te sturen met foto’s, specificaties en eventuele mankementen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina