Tweedehands zeilen

Tweedehands windsurfzeil kopen

Voor mensen die niet super veel geld willen uitgeven aan een windsurfzeil is een gebruikt windsurfzeil een goede optie. Deze occasion windsurfzeilen zijn gecontroleerd door Telstar Surf op eventuele beschadigingen. Er ligt een grote collectie in de winkel en online aan gebruikte windsurfzeilen die in gebruik genomen kunnen worden. Er zijn allerlei verschillende merken, types en maten gebruikte zeilen verkrijgbaar waardoor er voor iedereen wel iets leuks ligt.

Soms ben je niet helemaal zeker of je de aankoop wel moet doen. Daarom kan je het zeil één keer testen mits dit overlegd wordt met een van de verkoopmedewerkers. Als er beschadigingen aan het zeil zijn aangebracht na het testen krijg de koper niet het volledige koopbedrag terug.

Inruil van windsurfzeilen

Bij Telstar Surf heb je ook de mogelijkheid om je windsurfzeil in te ruilen. Dit kan online en in de winkel waarbij een van de medewerkers gaat kijken of het zeil inruil geschikt is. Als je dit online doet vragen wij om zo specifiek mogelijk te zijn. Denk hierbij aan: Foto’s, merk, type, maat, bouwjaar en eventuele mankementen. Als je ook weet wat je nieuw wilt aanschaffen, is het handig om dit erbij te noemen. Dit nemen wij altijd mee bij de uiteindelijke inruilprijs van je gebruikte windsurfzeil.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.