Kitesurf sets

Kitesurf sets

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Complete kitesurf set kopen

Ben jij opzoek naar je eerste kite set? Telstar Surf heeft een groot aanbod complete kitesets. Alle online kitesets die wij aanbieden zijn compleet om meteen het water op te kunnen. De kite set is voorzien van een kite, kiteboard, kite bar en pomp. Met deze kitesets kun je dan ook direct het water op. Alle kitesurfsets zijn geschikt de beginnende kitesurfer, maar ook voor de gevorderde kitesurfer. Het voordeel van de sets is dat het materiaal perfect op elkaar afgestemd is en dat het ook behoorlijk geld kan schelen. Naast een kiteset zelf heb je alleen nog een wetsuit en trapeze nodig om de set helemaal compleet te maken.

De juiste kite kopen

Met enige waarschijnlijkheid is dit je eerste set of belangrijkste maat uit je uitrusting. Het is ook vaak de grootste maat in je uitrusting. De kitespot, je gewicht en niveau zijn bepalend voor je keuze. Naarmate je meer in het binnenland komt raden wij een grote kite aan, zoals een 12.0 meter. Als je aan de kust woont of aan het IJsselmeer, dan kan je dit afronden naar beneden. Dit geldt ook wanneer je licht van gewicht bent.

Het juiste board kopen

Beginnende kitesurfers hebben een iets groter board nodig. Voor een gewicht van 80 kg kom je gemiddeld op 140 cm. Ben je zwaarder of wat onzekerder? Dan kan je het afronden naar boven. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.