Kite barren

Kite bar kopen

Ben jij opzoek naar een kite bar? Lees hier de verschillen tussen bepaalde kite barren. Een kitebar is een belangrijk onderdeel van je kitesurfset. Hierbij ligt de focus op eigenschappen als veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Ook moet de bar goed afgestemd zijn op je kite. In de regel zijn er twee verschillende barren: een 4-lijns en 5-lijns kitebar. Tegewoordig vaar je bijna elke kite met een 4 lijns bar. 

Soms kun je een kitebar van merk A combineren met een kite van merk B. Daarom laat je de aanschaf van een bar in de meeste gevallen afhangen van het merk en model kite dat je hebt. Wij adviseren in de meeste gevalen hetzelfde merk bar en kite te kiezen, maar het is in soms wel mogelijk om deze te mixen. In het geval van een 4-lijns bar is het meestal goed te doen. Bij een 5-lijns bar is het wat lastiger. Twijfel je hierover? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

Kies bij Telstar Surf uit de populairste kitebar modellen van merken als Duotone, Naish, North, Cabrinha, F-One, Gaastra

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.