Wakeboard sets

Wakeboard sets

WAKEBOARD SET KOPEN

Ben jij opzoek naar een compleet wakeboard set? Dan ben je bij Telstar Surf op het juiste adres! Voor de beginnende en licht gevorderde wakeboarders hebben we verschillende sets klaargemaakt. Deze zijn voorzien van alle materialen waardoor je nergens over na hoeft te denken en direct het water op kan! Hier spreken wij over een wakeboard met perfect bijpassende boots. De sets zijn samengesteld met alle verschillende merken, waaronder de topmerken als Hyperlite, Ronix en Obrien. Daarnaast zijn de sets scherp geprijsd!

WELKE WAKEBOARD SET IS VOOR MIJ GESCHIKT?

Wanneer je een wakeboardset wilt kopen is het van belang om te kijken op welk niveau jij kan wakeboarden. Zo kan je de keus maken tussen een beginner of gevorderde wakeboard set. Wanneer je hier over uit bent is het ook belangrijk om te kijken waar je wilt wakeboarden. Wil jij achter de kabelbaan wakeboarden of toch liever achter de boot? Er bestaan grote verschillen in de onderlinge wakeboards. Wanneer je van beide het beste wilt maken is een Crossover board geschikt voor jou!

SETS VOOR BEGINNENDE WAKEBOARDERS

Als beginnende wakeboarder wil je het wakeboarden graag onder de knie krijgen. Vaak helpt het als je dan begint met kneeboarden, hierdoor krijg je meer balans op het water en leer je je evenwicht behouden. Een andere stap is om te beginnen met waterskiën, over het algemeen wordt namelijk waterskiën eenvoudiger gevonden dan wakeboarden. Door deze twee sporten eerst te doen, leer je sneller de kracht van de baan of boot kennen en hierdoor beter je balans te houden.

Maar kan jij bijvoorbeeld al snowboarden of houd je wel van een beetje uitdaging? Dan is het ook een prima optie om meteen te beginnen met wakeboarden! Zoek dan een board die geschikt is voor jouw lengte en gewicht. Ook is het slim om eventueel vinnen te kopen die onder je wakeboard kunnen, dit zorgt voor meer stabiliteit in het water. Let wel op dat je dan niet over de obstakels kan in een park. 

Daarnaast heb je ook schoenen nodig voor het wakeboarden. Als beginner is het fijn om te beginnen met de open toe boots, deze zijn namelijk makkelijk aan en uit te trekken. Verder is de response van de hiel en teen erg groot, zo merk je direct wat je goed en fout doet. Als laatste hebben ze ook een groot maatbereik, zo kun je ze bijvoorbeeld delen met je vrienden. 

SETS VOOR GEVORDERDE WAKEBOARDERS 

Als gevorderde wakeboarder wil je graag nog beter worden in het wakeboarden. De balans en de basistrics heb jij al helemaal onder de controle, maar je wilt meer uitdaging. Zorg er dan als eerste voor dat je een board hebt zonder vinnen, hierdoor kan jij over de obstakels heen in een wakeboardpark. Zo kan je jezelf uitdagen om over de coolste schansen te gaan. Ook is het mogelijk om nieuwe sprongen te proberen. 

Daarnaast heb je ook schoenen nodig als jij na het seizoen gewoon door wilt wakeboarden. Dat kan natuurlijk een beetje koud worden en daarom hebben wij de closed toe boots, deze hebben een gesloten afwerking. Dit zorgt ervoor dat jouw voeten niet koud worden en je hierdoor zonder last van de kou door kunt boarden. Als laatste kunnen park riders deze boots ook waarderen doordat de tenen niet open en bloot liggen wanneer ze over obstakels gaan. 

COMPLETE WAKEBOARD SET

Wat heb je nou nodig om helemaal klaar te zijn voor het wakeboarden en niets meer nodig te hebben? Wij hebben het hieronder even voor jou op een rijtje gezet.

 • Wakeboard
 • Helm
 • Boots
 • Impactvest
 • Wetsuit 

HULP BIJ HET KOPEN VAN EEN WAKEBOARD

Heb je nog vragen over wakeboards of advies nodig bij de aanschaf? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze shop waar je onder genot van een bak koffie deskundig advies krijgt.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Parks Modello & Parks
  Ronix Parks Modello & Parks
  € 699,00 € 910,00
 2. District Modello & Divide
  Ronix District Modello & Divide
  € 639,00 € 740,00
 3. Ladies Quarter 'Til Midnight & Ladies Luxe
  Ronix Ladies Quarter 'Til Midnight & Ladies Luxe
  € 629,00
 4. State & Remix boot
  Hyperlite State & Remix boot
  € 549,00 € 670,00
per pagina