Kite trapezes

Kite trapezes

Producten 1-24 van 203

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 203

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kitesurf trapeze kopen

Ben jij opzoek naar een kite trapeze? Koop eenvoudig een kitesurf trapeze/harness bij Telstar Surf. Bepaal als eerste of je een heup- of zittrapeze wilt. 90% van de kitesurfers kiest voor een heuptrapeze. De heup kitetrapeze heeft als grootste voordeel de vergrote bewegingsvrijheid. Een zittrapeze kan fijner zijn bij eventuele rugklachten of wanneer je last hebt van een heup trapeze die continue omhoog kruipt.

Soorten kitetrapezes

In grote lijn kun je onderscheid maken tussen twee soorten heuptrapeze's. De ene soort heeft zeer veel backsupport en zit muurvast om je middel. Kitesurfers die vette tricks uitvoeren en hoog willen springen waarderen dit soort kitesurf trapeze's. Indien je meer een pure-freestyle kitesurfer bent, kan je voor het andere type kiezen. Deze kitesurf trapeze's geven minder support, maar meer bewegingsvrijheid voor het maken van alle moves.

Belangrijk bij het kopen van een kiteharness

Let bij het kopen van een kitesurf harness ook op de volgende vragen: heeft de kite harness zachte randen voor extra comfort? Beschikt de kiteharness over een goede knife-pocket? Heeft het kiteharness een goede barpad om de haak van de kitetrapeze op de juiste plek te houden? Kan je het kiteharness gemakkelijk aantrekken? 

De kitesurftrapeze is een zeer belangrijk onderdeel van je kitesurfset. De prijs van een kitetrapeze is natuurlijk belangrijk, maar laat die niet bepalend zijn. Wanneer de kitetrapeze niet goed is, mis je het comfort en de controle over je kitesurfset. Daarnaast zijn er in de Telstar Surf kitesurfshop altijd goede aanbiedingen te scoren. Kies bij Telstar Surf uit topmerken zoals Prolimit, ION en Mystic. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.