Kinder wetsuits

Kinder wetsuits

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kinder wetsuit kopen

Ben jij opzoek naar een kinder wetsuit? Lees hier alles over kinder wetsuits. De kinder wetsuits zijn speciaal gemaakt voor kinderen. De kinderwetsuits die Telstar Surf te bieden heeft zijn er in allerlei verschillende soorten maten en diktes. Vaar jij veel in de zomer, dan zul je een ander pak nodig hebben dan iemand die veelal in de winter vaart. Om die reden heeft Telstar Surf voor jullie een onderschijt gemaakt in kinder wetsuits met lange mouwen of shorty's. De kinder wetsuits zijn beschikbaar in vershillende maten en diktes. De kinderwetsuits lopen vanaf een leeftijd vanaf ongeveer 4 tot 14 jaar. Er zijn kinder wetuits met een dikte van 5, 4, 3, 2, en 1.5 waardoor er voor iedereen een ruime keuze aan kinder wetsuits is.

Tips bij het kopen van een kinder wetsuit

Maat: De maat van je kinderwetsuit is zeer belangrijk. Als je de verkeerde grootte gebruikt tijdens het uitvoeren van je watersport kan dit als vervelend ervaren worden. Om dit te voorkomen raden wij je aan om het gekozen wetsuit eerst aan te trekken en kijken of alles klopt voordat je er mee op het water gaat. Dit kan vervelende situaties voorkomen.

Dikte: De kinderwetsuits zijn verkrijgbaar als korte en lange variant en kunnen dik en dun in neopreen zijn.
Een 5mm dik wetsuit is goed te gebruiken op de koudere herfst of lente dagen. De 5mm wordt ook wel de all season dikte genoemd omdat je hem eigenlijk het hele jaar door aan kan behalve in de winter.
Een 4mm dik wetsuit is geschikt voor gebruik in de lente, herfst of koudere zomer dagen. 4mm kinder wetsuits kunnen ook goed gebruikt worden in bergmeren zoals Lac de Serre-Ponçon.
De 3mm kinder wetsuits kunnen gebruikt worden in de zomer. De 3mm kinder wetsuits zijn niet bedoelt om je warm te houden maar zijn meer UV-beschermend waardoor je niet makkelijk zal verbranden.
De 2 en 1,5mm kinder wetsuits zijn bedoelt voor tropische omstandigheden van 25 graden en meer. Net zoals de 3mm kinder wetsuits zijn deze wetsuits bedoelt voor het beschermen tegen de zon en niet om je tegen kou te beschermen.

Rits: De kinder neopreen pakken zijn verkrijgbaar met een front- of backzip. Een frontzip heeft de rits aan de voorkant en beschermt je beter tegen water dat naar binnen kan komen. Dit komt omdat de neopreen lagen feilloos over elkaar heen lopen. De backzip kinderwetsuits zijn het meest gekozen omdat je makkelijk in en uit het wetsuit kan komen.

Verbinding: De kinderwetsuits zijn verkrijgbaar met een gelijmde en een gestikte verbinding. Een gelijmde verbinding heeft als voordeel dat water en wind vrijwel niet naar binnen kan komen. Een nadeel van de gelijmde wetsuits is dat ze aanzienlijk duurder zijn.
De gestikte kinderwetsuits zijn goedkoper maar laten makkelijker water en wind door. Dit is niet erg als je gaat watersporten in een warm land maar in koudere gebieden kan dit zijn nadelen hebben.

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.