Powerkites

Powerkite kopen

Ben jij opzoek naar een powerkite? Bekijk hier ons aanbod. Powerkiten is sinds het begin al razend populair. Waarschijnlijk heb je powerkites wel eens voorbij zien komt tijdens een strandwandeling of op een veldje. Dit type matrasvlieger wordt gebruikt om lekker te vliegeren tijdens een dagje zee of kan worden gebruikt om te voortebereiden op het kitesurfen.

Soort powerkites

Binnen ons assortiment zijn er verschillende powerkites te verkrijgen, maar wat zijn die verschillen? De verschillen in powerkites zit hem met name in de hoeveelheid lijnen. Bij Telstar Surf kan je powerkites, ook wel matrasvliegers genoemd, met 2, 3 of 4 lijnen aanschaffen. 2 lijns powerkites zijn geschikt voor het beginnen met powerkiten. Dit komt omdat ze eenvoudig te besturen zijn en prijs kwalitatief leuk! 

De powerkites met 3 lijnen zijn zijn veelal wat groter. De derde lijn gaat vanaf de lijnen naar je pols. De matrasvlieger heeft hierdoor een depower in zijn systeem zitten. Wanneer je de bar los laat omdat het bijvoorbeeld te hard waait dan zit de kite nog met een laatste lijn aan je pols vast. De 3e lijn zorgt ervoor dat er geen druk meer in de kite zit en dat hij naar beneden zal dwarrelen. Met behulp van de polsband kan de kite nog verweg vliegen.

Als laatste hebben we de 4 lijns vliegers. Deze geven een hele nieuwe dimensie in het vliegeren met zich mee. Met de mee geleverde bar of handel is het mogelijk om de kite meer of minder power mee te geven. 

CROSS KITES

Wanneer je opzoek bent naar een leuke matras vlieger is Cross kite echt een top merk voor jou! Cross kites levert een goede, prijs kwalitatieve matrasvliegers! Met de keuze tussen 2 of 4 line crosskites is er voor ieder niveau een geschikte vlieger te vinden. Alle powerkites zijn zeer gebruikersvriendelijk en leveren maximaal plezier. Ook zijn de cross kites te leveren met een bar. De bar zorgt voor extra ervaring voor als je later over wilt stappen naar kite. 

PETER LYNN

Het bedrijf Peter Lynn heeft met tientallen jaren vliegerervaring alle soorten powerkites voorbij zien komen. Vanaf de één lijns vliegers doen zij al mee aan de ontwikkeling van vliegers. Het assortiment van Peter Lynn bestaat tegenwoordig uit powerkites voor zowel de beginnende als ervaren powerkiter. Naast ervaring met de powerkites is Peter Lynn ook een pionier geweest in de ontwikkeling van toepassingen in het vliegeren, waaronder buggy’s, mountainboards en snowkites.

 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.