SUP accessoires

SUP Accessoires

Nieuwe sporten brengen nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende accessoires. Dit geldt natuurlijk ook voor Stand Up Paddle. boardbags, leashes, backpacks, wetsuits, railsavers en ga zo maar door. 

Paddlebags en paddlecover

Je dure carbon SUP paddle in een beschermhoes kan geen kwaad. Het beschermt je paddle onder andere in de auto en de opbergruimte tegen allerlei mogelijke impact.

SUP wetsuits

Wat voor soort wetsuit draag je bij het suppen? Dit verschilt. Tijdens het goflrijden op je wavesup ga je veel te water. Je hebt hierbij een soepel wetsuit nodig, die wel warm is. Alles hangt af van de watertemperatuur.

Tijdens het suppen komt er veel lichaamswarmte vrij. Bij het racesuppen is het prettig als die warmte weg kan, wat niet lukt met een dik wetsuit. Het is hierbij aan te raden een dun surfpak te dragen. De Longjohn van Prolimit is ideaal voor SUP. Je moet alleen niet te vaak in het koude water vallen. Het is dus een beetje afwegen wat je aantrekt. Op deze pagina vindt je ons assortiment supkleding. 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.