SUP accessoires

SUP accessoires kopen 

Op zoek naar nieuwe SUP accessoires die het makkelijker, leuker of veiliger maken om op het water te staan? Met een ruim aanbod aan tassen, rail savers, pompen en nog veel meer ben jij bij het juiste adres.

  • SUP tas. Er zijn verschillende tassen te vinden in ons assortiment waarmee je de SUP materialen veilig meeneemt naar bestemming. Zo hebben we de covers voor je peddel en de bags voor je SUP of andere spullen.
  • SUP peddel cover. De SUP peddel cover is een beschermhoes voor het blad van je peddel, het is dan ook een van de populairdere accessoires in ons assortiment. Vooral de dure carbon blades zijn kwetsbaar en prijzig om te vervangen, met een hoes kan je een hoop schade voorkomen.
  • SUP bag. We hebben twee verschillende SUP boards; opblaasbaar en hard. Opblaasbare SUP boards komen standaard met een tas waardoor je geen losse bij hoeft te kopen, maar de harde boards niet. Wanneer je veel op pad bent met je SUP board is het verstandig een SUP bag te kopen. Hierdoor voorkom je een hoop ellende qua krassen en dergelijken. Naast de bags voor boards hebben we ook een aantal waterdichte tassen waardoor jij je lunch, telefoon of andere SUP accessoires het water op kan nemen zonder dat het nat wordt.
  • SUP pomp. Een belangrijk onderdeel van je SUP uitrusting is een pomp, hiermee pomp je je inflatable SUP mee op. Er zijn een aantal belangrijke dingen om naar te kijken bij het kopen van een pomp, namelijk: Aantal cilinders, verschillende blaasstanden, double en single action.

Hulp bij het vinden van SUP accessoires 

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste SUP accessoires? Onze specialisten staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven. Twijfel dus niet om langs te komen in onze shop of telefonisch contact op te nemen!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.