3mm wetsuits

3mm wetsuits

Producten 1-24 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 113

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3mm WETSUIT KOPEN

Een wetsuit moet strak, maar comfortabel zitten. Dit geldt zeker ook voor een 3 mm wetsuit. Comfort betekend naast warmte ook dat je voldoende beweging hebt en dat je je surfpak gemakkelijk aan en uit kan trekken. In principe kun je een surfpak kopen het beste in de surfshop doen nadat je een aantal surfpakken gepast hebt. Om online enig houvast te hebben verwijzen we je graag naar onze maattabellen, zodat je de juiste maat kan bepalen. 

ZOMER WETSUIT KOPEN

Zomer wetsuits zijn vaak 3 mm dik. Deze wetsuits kun je kopen met korte of lange mouwen. Daarnaast kunnen er grote verschillen in de surfpakken zitten door de naad die is gebruikt. Een naad met een verlijming en tape resulteert in een warmer surfpak dan een versie zonder deze techniek. De gelijmde versie is natuurlijk veel warmer, want wind en water komt er minder gemakkelijk door. Een klein nadeel is dat deze verlijmde wetsuits ook een stukje duurder zijn. 
 

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.