Heren lycra shirts

Heren lycra shirts

Producten 1-24 van 202

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 202

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Heren lycra shirts - bij Telstar Surf

Ben jij opzoek naar een heren lycra shirt? Lees hier alles over wat je moet weten over lycra's. Een heren lycra Shirt kan gebruikt worden om UV stralen tegen te houden. De shirts kunnen gebruikt worden tijdens het windsurfen, kitesurfen, suppen, snorkelen en andere activiteiten. De zon kan veel schade aan je huid toebrengen. Om dit te voorkomen heb je de optie om een Lycra T-shirt te dragen. Je hebt de keuze om een heren lycra shirt met lange mouwen of met korte mouwen te kopen. Koop je een lycra shirt met korte mouwen? Vergeet dan de rest van je armen niet in te smeren!

Waar op letten bij de aanschaf van een lycra t-shirt voor heren

Maat: Er zijn twee verschillende soorten maten. Er is de optie voor een slim fit model aan te schaffen of een loose fit model. Een slim fit model zit strakker om je bovenlichaam dan de loose fit lycra tees. Hierin zul je zelf een keuze moeten maken wat jij het lekkerste vindt zitten. Dit kan je in de Telstar Surf shop uitproberen of voorzichtig thuis.

Mouwen: Bij het kiezen van een lycra shirt kan de mouwlengte een belangrijke factor spelen. Je hebt de keuze tussen een heren lycra t-shirt met lange mouwen of een lycra t-shirt met korte mouwen. Een lyrca t-shirt met lange mouwen biedt meer bescherming tegen de zon dan een lycra shirt met korte mouwen.

Kleur: De kleur hoeft niet per se een belangrijke factor te spelen in het uitkiezen van een lycra t-shirt. Denk er alleen wel om dat een lycra shirt met velle kleuren meer opvalt op het water dan een lycra shirt met donkere kleuren.

Bekijk hier ook het aanbod aan dames lycra's

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.